ONLINE NÁKUP RÝCHLEJŠÍ AKO KLASICKÝ?

Tlačový servis  /  11. 08. 2010, 00:00

Mnohým zákazníkom internetových obchodov prekáža dlhá doba, ktorú musia stráviť čakaním na doručenie objednaného tovaru. Tá sa zväčša pohybuje od dvoch, troch až po desať dní.

Teraz sa však nákup cez internet stáva rýchlejším ako „klasické chodenie po obchodoch“. A to vďaka novej službe CITY SERVICE, ktorú prináša slovenský líder na poli internetového predaja, HEJ.sk. Produkty, ktoré sa nachádzajú skladom v Bratislave, totiž obyvatelia hlavného mesta a Ivánky pri Dunaji môžu dostať už do 2. hodín od potvrdenia objednávky!

Popri rade nesporných výhod nákupu cez internet, akými sú nízka cena a úspora času, bola doteraz jeho negatívom nemožnosť mať tovar doma ihneď po zakúpení. Teraz sa však aj táto pomyslená hranica medzi nakupovaním v „kamennom“ obchode a na internete stáva prekonanou. Objednať si tovar na internete trvá len niekoľko minút a vďaka novej službe CITY SERVICE môže celý nákup s HEJ.sk trvať kratšie, ako hľadanie výrobkov v  nákupných centrách.

 

Možnosť nechať si doviezť zakúpený tovar expresne do dvoch hodín je k dispozícii v rámci všetkých bratislavských mestských častí a tiež aj v Ivánke pri Dunaji. Nezáleží pri tom, či sa zákazník nachádza v bratislavskom Starom meste, v Záhorskej Bystrici alebo v spomínanej Ivánke, cena aj čas dodania sú v celej oblasti rovnako nízke.

 

Za expresné doručovanie zásielok si klienti internetových predajcov spravidla musia priplatiť. „Na HEJ.sk sa ale cena služby CITY SERVICE neodlišuje od bežného doručenia tovaru kuriérom.“, hovorí Jitka Součková, marketingová riaditeľka HEJ.sk. „Ten u nás stojí 4,95 €. Štandardná dodávka tovaru je okolo dvoch pracovných dní, no so službou CITY SERVICE sú to len 2 hodiny.“

 

Možnosti platby za tovar sa od klasického doručenia tiež nelíšia – zaplatiť sa dá vopred bankovým prevodom – v tomto prípade je dodávka do 2 hodín od zaplatenia, alebo na dobierku priamo pri preberaní tovaru u vás doma. Využiť expresnú službu CITY SERVICE sa na HEJ.sk automaticky objaví v ponuke pri všetkých produktoch, ktoré sú k dispozícii v bratislavskom sklade spoločnosti. Zákazníci tak dostanú príležitosť zvoliť si pri rovnakej cene oveľa rýchlejší spôsob dodania tovaru ako doteraz.

 

HEJ.sk službu CITY SERVICE zabezpečuje v spolupráci s kuriérskou spoločnosťou DPD, ktorá je jedným z lídrov na trhu prepravných služieb v Európe. K dispozícii je každý pracovný deň medzi 8.00 a 16.00, objednávky prijaté po šestnástej hodine sú doručené hneď v nasledujúci (pracovný) deň vždy do 11.00 hod.. Zaujímavosťou je, že aj pri takomto extra rýchlom dodaní má zákazník možnosť po celý čas sledovať stav svojej zásielky na internetovej stránke prepravnej spoločnosti www.dpd.com/sk/.

 

Neprehliadnite: