Spustený nový komunitný portál Odpovede.sk!

Tlačový servis  /  06. 08. 2010, 00:00

Slovensko sa tiež dočkalo svojej verzie obľúbeného českého komunitného portálu Odpovědi.cz, ktorý je miestom, kde komunita užívateľov zdieľa svoje skúsenosti a vedomosti. Necelý rok po spustení ostrej verzie využíva služby portálu Odpovědi.cz mesačne viac než 200 000 návštevníkov.

 Tí priebežne odpovedajú zhruba na 8000 zaujímavých otázok z množstva okruhov. Podobný vývoj sa očakáva i na  portáli určenom pre slovenských užívateľov Odpovede.sk.

 

Návštevníci nového komunitného portálu môžu využívať rovnaké služby ako v prípade českej verzie. Položiť ľubovoľnú otázku a tým získať odpoveď od rôznych užívateľov. Otázky su radené do určitých kategórii, čo umožňuje jednoduchú orientáciu v už priradených odpovediach. Užívateľ za svoje aktivity a kvalitu príspevkov získavá body, kde podľa ich celkového počtu  je zaradený do určitej kategórie s príslušnými právami.

Spoločnosť ASPA, a.s. chce na základe skúsenosti, ktoré doposiaľ získala z partnerského portálu, neustále rozširovať služby skvalitňujúce život komunitného portálu. Už v súčasnosti je dostupné jednoduché prihlásenie, pomocou profilu, na sociálnu sieť Facebook. Medzi ďalšie novinky patrí aj funkcia tzv. ,,Strážnika“, ktorý zaistí, že užívateľovi už nikdy neunikne žiadna otázka, z jeho obľúbenej kategórie alebo odpoveď na jeho otázku.
 

Neprehliadnite: