Vyhoďte flipchart a šetrite lesy: Samsung uvádza na trh interaktívnu dotykovú tabuľu s uhlopriečkou 65 palcov

Tlačový servis  /  04. 08. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., popredný svetový výrobca v oblasti digitálnych médií a technológií digitálnej konvergencie, uvádza na trh najnovšiu interaktívnu tabuľu Samsung 650TS určenú na použitie vo firmách a korporáciách. Tento model, ktorý je najnovším prírastkom do produktového radu interaktívnych tabúľ značky Samsung, je vybavený dotykovým displejom a spája v sebe funkcie klasickej tabule s bohatými možnosťami počítača, čím výrazne prekonáva svoje tradičné a funkčne obmedzené alternatívy, ako sú klasické tabule alebo flipcharty.

„Samsung 650TS je najnovším prírastkom v rade špičkových interaktívnych tabúľ značky Samsung určených pre použitie vo firmách aj na školách,“ hovorí David Šedina, produktový manažér IT produktov spoločnosti Samsung. „Samsung 650TS ponúka vďaka svojim stále pokročilejším funkciám možnosť neobyčajného zvýšenia produktivity i kreativity v najrôznejších prostrediach. Bez ohľadu na to, či spolupracujete s kolegami, vediete podnikové školenia alebo chcete zaujať svojou prezentáciou, interaktívna tabuľa Samsung 650TS vám pomôže posunúť firemné stretnutia do 21. storočia,“ dodáva Šedina.


Lepší pracovný potenciál

Interaktívna tabuľa Samsung 650TS je flexibilný nástroj, ktorý môžete v podnikovom prostredí použiť pri najrôznejších príležitostiach. Skutočnému rozvoju kreativity často bránia stretnutia či rokovania vedené príliš formálne alebo chaoticky. S použitím interaktívnej tabule Samsung 650TS sa však môže tvorivý prístup skutočne rozvíjať, pretože tabuľa umožňuje ľahko importovať digitálne materiály, zaznamenávať nápady, s ktorými jednotliví účastníci prídu počas brainstormingu, a priamo s jednotlivými myšlienkami ďalej pracovať.

 

Dotykový panel ponúka jasný a ostrý obraz, ktorý sa spoločne s podporou multimédií stane zárukou, že prezentácie pre firemných zamestnancov aj pre klientov skutočne zaujmú, budú pôsobiť profesionálne a dynamicky a samozrejme budú tiež ľahko zrozumiteľné.


Interaktívna obrazovka navyše umožňuje jednoducho importovať multimediálny obsah či prezentácie a ďalej s nimi pracovať. Vďaka nej tak bude čas strávený školením využitý čo najefektívnejšie.


Dynamické zariadenie pre modernú kanceláriu

65-palcový dotykový displej sa vyznačuje veľmi rýchlou reakciou. Tabuľa ponúka celý rad vstupov umožňujúcich pripojenie k počítaču, videoprehrávaču alebo k sieťam, a umožňuje tak jednoduchý prístup k obsahu či jeho zdieľanie. Vstavané reproduktory umožňujú prehrávanie videa i zvukových súborov bez potreby pripájať externé ozvučenie. Tabuľu je možné dodať aj vo verzii so vstavaným počítačom.


Jasný obraz z každého uhla

Interaktívna tabuľa Samsung 650TS je vybavená LCD panelom s vysokým rozlíšením s pozorovacím uhlom dosahujúcim šírku až neuveriteľných 178 stupňov. Vďaka týmto vlastnostiam si môžu dopriať krištáľovo čistú kvalitu obrazu všetci účastníci zasadnutí bez ohľadu na to, kde sedia. Vďaka použitiu menej odrazového skla taktiež dochádza k obmedzeniu únavy očí a zobrazovaný obsah je čitateľnejší.


Tenký a elegantný dizajn interaktívnej tabule Samsung 650TS umožňuje jednoduchú inštaláciu a vďaka svojej hrúbke nezaberá príliš veľa miesta a prispieva k dotváraniu celkového profesionálneho dojmu.

 

Interaktívna tabuľa Samsung 650TS so sebou prináša celý rad jedinečných technologických vylepšení. Po inštalácii programu Interactive Whiteboard Agent dodávaného spoločnosťou Samsung je možné úplne bezproblémovo zdieľať obsah medzi interaktívnou tabuľou a ďalšími elektronickými zariadeniami nachádzajúcimi sa v rovnakej miestnosti. K prenosu dokumentu z jednej obrazovky na druhú stačí jediné kliknutie. Nič viac nie je potrebné.


Ďalší krok smerom k prenosnej kanceláriu

Funkcia "My Content" umožňuje využívať výhody ľahšie prenosného pracovného prostredia. Vďaka tejto funkcii máte všetky digitálne informácie neustále pri sebe bez toho, aby ste museli so sebou nosiť laptop. Stačí štandardná karta s RFID čipom alebo zadanie hesla a užívateľského mena a ku všetkým svojim osobným dátam získate prístup prostredníctvom interaktívnej tabule. Samozrejme po skončení prezentácie, alebo ak chcete začať s čistou tabuľou, môžete zobrazený obsah uložiť a následne dáta jednoducho zmazať prstom, perom alebo mazacou hubkou dodávanou spolu so zariadením.


Hlavné technické parametre Samsung 650TS

  • obrazovka s uhlopriečkou 65 palcov

  • hrúbka: 450 mm / nízka hmotnosť: 70 kg

  • rozlíšenie 1920x1080

  • kontrast 5000:1

  • pozorovací uhol 178 º / 178 º (H / V)

  • doba odozvy 5,5 ms

  • maximálna spotreba 450 W

  • vstupy VGA (SOG), DVI, CVBS, HDMI

  • podpora operačných systémov Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (v najbližšej dobe)

 

Neprehliadnite: