S novou multifunkčnou podnikovou atramentovou tlačiarňou Epson® stojí farebná tlač menej

Tlačový servis  /  29. 07. 2010, 00:00

spoločnosť Epson uvádza na trh tlačiareň Epson Stylus Office BX525WD, multifunkčnú atramentovú tlačiareň určenú pre menšie podniky, ktorá bude v predaji od augusta 2010. S ponukou veľmi rýchlej obojstrannej tlače, skenovania a kopírovania poskytuje výkonné riešenie s nákladmi na stránku farebnej tlače, ktoré sú až o 50 % nižšie ako u laserovej konkurencie*.

Ľahko použiteľná tlačiareň BX525WD má zásobník papiera s pohodlným predným plnením a obrazovku LCD s uhlopriečkou 6,3 cm, ktorá umožňuje zreteľné a jednoduché prechádzanie ponúk. Môže tlačiť z pamäťových kariet a je pripravená na zapojenie do siete, aby prostredníctvom sietí Ethernet alebo Wi-Fi mohlo tlačiť a skenovať viac užívateľov. Súčasťou je i software Presto! PageManager 9 pre ľahkú správu dokumentov a editáciu textu naskenovaných materiálov.


Tlačiareň BX525WD dokáže tlačiť na širokú škálu médií, čo jej dodáva všestrannosť, a na vytváranie rýchlo schnúcich výtlačkov, ktoré sú odolné voči vode, zvýrazňovačom, rozmazaniu a vyblednutiu, používa atrament Epson DURABrite Ultra Ink. Užívatelia môžu šetriť peniaze so samostatnými atramentovými kazetami a atramentmi XL pre veľkoobjemovú tlač s nízkymi nákladmi.

 

Vďaka účinnosti výkonu tlačiarne BX525WD, potvrdenej známkou ENERGY STAR®, sa znížia účty za energiu aj dopad na životné prostredie.

 

Mo Musa, Product Manager for Small Office Inkjets , k tomu dodáva: „S nákladmi na stranu, ktoré sú nižšie ako pri väčšine farebných laserových tlačiarní, predstavuje BX525WD ideálnu voľbu pre malé podniky, ktoré chcú rýchlu a spoľahlivú tlačiareň s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Môže tlačiť na najrôznejšie médiá, čo je veľmi užitočné pre spoločnosti, ktoré si želajú vytvárať svoje vlastné marketingové materiály.“


 

Kľúčové charakteristiky tlačiarne Epson Stylus Office BX525WD:
– rýchla tlač, skenovanie a kopírovanie

– rýchlosť tlače dokumentov: 15 strán čiernobielo alebo 7,1 strany farebne za minútu (podľa normy ISO/IEC 24734)**

– pripravená na pripojenie k sieti – tlač a skenovanie prostredníctvom siete Ethernet a bezdrôtovej siete

– šetrí papier a vytvára obojstranné výtlačky s profesionálnym vzhľadom

– ponuka kaziet, ktoré spĺňajú vaše potreby – vrátane atramentov XL pre veľkoobjemovú nízkonákladovú tlač

– ľahko prístupný zásobník papiera s predným plnením

– tlač z pamäťových kariet

– úspora so samostatnými atramentovými kazetami – meníte len spotrebovanú farbu

– atrament Epson DURABrite™ Ultra Ink zaisťuje rychloschnúce výtlačky odolné voči vode, zvýrazňovačom, rozmazaniu a blednutiu

– všestrannejšia ako laserové tlačiarne – tlačí na širokú škálu rôznorodých médií

– farebný displej LCD s uhlopriečkou 6,3 cm umožňuje ľahké prechádzanie ponúk a funkcií

– farebná tlač Epson stojí až o 50 % menej ako u laserovej konkurencie*

– ľahké zdieľanie dokumentov a úprava textu s dodávaným softwarom Presto! PageManager 9

– energeticky úsporné multifunkčné zariadenie zodpovedajúce norme ENERGY STAR® znižuje náklady a dopad na životné prostredie


* V porovnaní s laserovými tlačiarňami v cene do 299 EUR (vrátane DPH) v krajinách oblasti EMEA. Náklady na jednu stranu sa počítajú na základe cenníkov zverejnených výrobcami a uvedených výťažnosťou k januáru 2010. Náklady na jednu stranu uvádzané spoločnosťou Epson vychádzajú z výťažnosti atramentovej kazety s najvyššou výťažnosťou.


**V súlade s normou ISO/IEC 24734 predstavuje priemernú hodnotu ESAT z testu zariadení kancelárskej kategórie pre východiskovú jednostrannú tlač.

Neprehliadnite: