Verbatim v pretekárskych pruhoch pripravený na štart

Tlačový servis  /  28. 07. 2010, 00:00

Verbatim sa inšpiroval dlhou históriou oceňovaných športových vozidiel a predstavil dva nové prenosné disky obsahujúce chýrne biele pretekárske pruhy, ktoré vídame na okruhoch po celom svete.

Disky s kapacitou 500 GB sú vhodné na prenášanie vo vrecku alebo príručnej taške a v obchodoch ich zoženiete v červenom a čiernom vyhotovení za odporúčanú cenu 105,6 EUR.

 

  • Dva nové prenosné disky v červenom a čiernom GT dizajne

  • Úložná kapacita 500 GB

  • Vhodné na prenášanie vo vrecku alebo príručnej taške, váži len 152 g

  • Softvér Nero BackItUp and Burn Essentials

  • Softvér GREEN BUTTON redukuje spotrebu energie a predlžuje životnosť disku

  • Kompatibilný s Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 a vyšší

 

Mobilné úložisko inšpirované dizajnom pretekárskych vozidiel

Pekný disk GT Portable Hard Drive USB 2.0 500GB s rozmermi 72 x 118 x 16 mm a hmotnosťou 152 g sa ľahko vojde do vrecka alebo príručnej tašky. Obsahuje chýrne biele pretekárske pruhy ako spomienku na legendárne športové vozidlá vídané na popredných pretekárskych tratiach po celom svete. Vďaka súborovému systému FAT32 je zaistená kompatibilita s operačnými systémami Windows i Mac.

 

Softvér na zálohovanie, vypaľovanie a úsporu energie

Spolu s diskom Verbatim GT Portable Hard Disk Drive USB 2.0 500GB dostanete aj softvér Nero BackItUp and Burn Essentials kombinujúci tri dôležité funkcie: okrem pravidelného zálohovania súborov a priečinkov môžu používatelia vypaľovať fotografie, videá a iný obsah na CD, DVD a Blu-ray nosiče alebo obnoviť poškodené súbory prostredníctvom Nero RescueAgent.

 

Softvér GREEN BUTTON na úsporu energie

Nechýba ani softvér GREEN BUTTON, ktorý sa stará o nižšiu spotrebu energie a predlžuje životnosť disku Verbatim Store `n` Go tým, že ho po nastavenom intervale automaticky uvedie do úsporného režimu alebo pokiaľ používateľ klikne na ikonu GREEN BUTTON na ploche.

 

 

 

Neprehliadnite: