SES ASTRA zaradila Maďarsko medzi krajiny s dostupnou službou Astra2connect

Tlačový servis  /  22. 07. 2010, 00:00

SES ASTRA, súčasť skupiny SES (Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG), dnes oznámila, že podpísala dohodu s maďarským poskytovateľom IT služieb RG Networks ohľadom uvedenia a dostupnosti svojej satelitnej širokopásmovej služby ASTRA2Connect určenej pre firemných ako aj súkromných zákazníkov v Maďarsku.

Spoločnosť RG Networks je dcérskou spoločnosťou maďarskej IT firmy RG Hungary, ktorá poskytuje bezdrôtové technológie na prenos dát. Rozšírením svojho portfólia o službu ASTRA2Connect spoločnosť zlepší dostupnosť svojich produktov v rámci Maďarska. RG Networks bude predávať službu ASTRA2Connect pod názvom vannet. Od dnes je táto služba dostupná pre firemných zákazníkov priamo u RG Networks a pre koncových užívateľov prostredníctvom lokálnej siete predajcov.

 

„RG Networks je ideálnym partnerom pre uvedenie a predaj služby ASTRA2Connect v Maďarsku,“ povedal Norbert Willems, výkonný riaditeľ spoločnosti ASTRA Broadband Services, dcérskej spoločnosti SES ASTRA. „Sme hrdí na to, že naša technológia je úspešná v krajinách ako v rámci Európy tak aj mimo nej. Nízkonákladové satelitné širokopásmové pripojenie sa stáva nesmierne dôležitým, a to nielen pre koncových užívateľov, ale aj pre podnikateľov a firmy vo vidieckych oblastiach. Je úžasné sledovať, ako spoločnosť RG Networks prispieva k procesu premostenia digitálnej priepasti (digital divide) v Maďarsku.“

 

Služba ASTRA2Connect má viac ako 60.000 zákazníkov, v dôsledku čoho predstavuje najväčšiu satelitnú širokopásmovú sieť v Európe. ASTRA2Connect znamená vždy dostupný interaktívny širokopásmový prístup na internet za stanovenú výšku mesačných poplatkov s okamžitou dostupnosťou kdekoľvek v rámci satelitného pokrytia. Služba ASTRA2Connect sa predáva prostredníctvom veľkopredajcov a poskytovateľov internetových služieb pre koncových užívateľov, ako aj pre priemyselné a prímorské trhy v Európe, Afrike a na Blízkom východe.

Neprehliadnite: