Epson® predstavuje novú výkonnú multifunkčnú podnikovú atramentovú tlačiareň

Tlačový servis  /  15. 07. 2010, 00:00

spoločnosť Epson uviedla na trh výkonnú multifunkčnú tlačiareň navrhnutú pre užívateľov vo veľmi malých podnikoch a kanceláriách, ktorí požadujú dostupnosť atramentovej tlače bez kompromisov v kvalite či funkciách. Tlačiareň Epson Stylus Office BX305F ponúka tlač v laserovej kvalite, skenovanie, kopírovanie a pre väčší komfort má zabudovaný automatický podávač dokumentov.

Táto tlačiareň zjednodušuje faxovanie, skenovanie a kopírovanie väčšieho počtu stránok vďaka automatickému podávaču dokumentov na 30 listov a piatim tlačidlám rýchlej voľby na rýchlejšie faxovanie – to sú užitočné funkcie pre všetky malé podniky, ktoré tlačí čas.

 

Atrament Epson DURABrite™ Ultra zaisťuje rýchloschnúce výtlačky odolné voči vode, rozmazaniu a blednutiu. Individuálne atramentové kazety ponúkajú väčšiu úsporu, pretože užívatelia musia meniť len spotrebovanú farbu. Dostupný je rad rôznych veľkostí kaziet, aby sa vyšlo v ústrety všetkým požiadavkám na tlač. Ďalšie úspory plynú z energetickej výkonnosti tlačiarne potvrdenej známkou ENERGY STAR®.

 

Mo Musa, Product Manager for Small Office Inkjets k tomu dodáva: „Naša nová multifunkčná tlačiareň BX305F je navrhnutá pre užívateľov vo veľmi malých podnikoch a domácich kanceláriách, ktorí chcú cenovo dostupnú a zároveň spoľahlivú tlač. Výtlačky v laserovej kvalite a funkcie šetriace čas z nej robia dokonalé riešenie pre vyťaženého majiteľa veľmi malého podniku.“

 

Kľúčové charakteristiky tlačiarne Epson Stylus Office BX305F:


– maximálna rýchlosť tlače až 34 str./min. čiernobielo

– tlač v laserovej kvalite spolu so skenovaním, kopírovaním a faxovaním

– faxovanie, skenovanie a kopírovanie viacstránkových dokumentov s automatickým podávačom dokumentov

– úspora so samostatnými atramentovými kazetami – meníte len spotrebovanú farbu

– atrament Epson DURABrite Ultra zaisťuje rýchloschnúce výtlačky odolné voči vode, zvýrazňovačom, rozmazaniu a blednutiu

– všestrannejšia ako laserové tlačiarne – tlačí na širokú škálu rôznorodých médií

– ľahkoovládací panel

– 5 tlačidiel rýchlej voľby

– úprava a správa naskenovaných dokumentov so softwarom Presto! PageManager 9

– energeticky úsporné multifunkčné zariadenie zodpovedajúce norme ENERGY STAR® znižuje náklady a dopad na životné prostredie.

Neprehliadnite: