Epicor s novým Territory Managerom pre Slovenskú a Českú republiku

Tlačový servis  /  14. 07. 2010, 00:00

Novým Territory Managerom spoločnosti Epicor Software na Slovensku a v Českej republike se stal Tomáš Pogány. Na svojej pozícii bude zodpovedný predovšetkým za rozvoj vzťahov so súčasnými klientami, tvorbu nových obchodných príležitostí, a posilnenie značky Epicor na tuzemskom trhu.

Tomáš Pogány (35) absolvoval Fakultu elektrotechniky a informatiky na Technickej univerzite v Košiciach. Svoju profesionálnu kariéru zahájil v roku 1997 v službách telefonických operátorov Eurotel Bratislava a Aliatel Česká republika, kde zastával rôzne obchodno-technické pozície. V roku 2002 stál u zrodu slovenskej pobočky Aliatelu, ktorej bol krátku dobu aj konateľom. Neskôr, po odchode do Kanady, prijal pracovnú ponuku od kanadskej spoločnosti COSS Systems poskytujúcej ERP/MRP riešenia pre podniky so zmeraním na výrobu, aby v ich vývojovom stredisku v Toronte viedol oddelenie produktového vývoja. Po štyroch rokoch strávených v zahraničí sa Pogány vrátil na Slovensko a nastúpil do pobočky americkej spoločnosti Sybase pôsobiacej prevažne v oblasti databázových technológií. Venoval sa tu hlavne business developmentu a channel managementu. V roku 2008 bol v rámci Sybase Products Central Europe menovaný na pozíciu Regional Sales Managera. V tejto funkcií mal na starosť rozvoj obchodných príležitostí na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku, Rakúsku a taktiež v krajinách bývalej Juhoslávie.

 

 

„Mojim cieľom je rozvoj obchodných aktivít a posilnenie značky Epicor na Slovenskom trhu. ERP riešenie Epicor 9 je systém novej generácie postavený na najnovších technológiách. Podporuje spôsob práce v dynamickom a rýchlo sa meniacom prostredí a to pri zachovaní nízkych nákladov na zaobstaranie. Verím, že jeho prednosti z ktorých profitujú organizácie na celom svete, ocenia i miestny zákazníci,“ uviedol Tomáš Pogány, nastupujúci Territory Manager v spoločnosti Epicor Software Czech.

 

Vo voľnom čase Tomáš Pogány rád chodí do divadla, aktívne sa venuje rôznym športovým aktivitám a pokiaľ je to možné, cestovaním rozširuje svoj zoznam navštívených krajín.

 

Neprehliadnite: