Konzultanti bezplatne pomohli viac ako 1100 zákazníkom

Tlačový servis  /  29. 06. 2010, 00:00

Začiatok júna 2010 sa v spoločnosti KROS a.s. niesol v znamení Dní otvorených dverí, ktoré prebiehali na všetkých 7 pobočkách spoločnosti. V rámci tohto podujatia sa zákazníci mohli zúčastniť bezplatných konzultácií, ale aj školení a predvedení ekonomických a stavebných programov. O akciu bol veľký záujem zo strany existujúcich aj potenciálnych zákazníkov, ktorých prišlo viac ako 1100.

Spoločnosť KROS a.s. opäť sprístupnila svoje priestory a poskytla bezplatné školenia a rady kvalifikovaných konzultantov všetkým záujemcom. Z dôvodu množstva pozitívnych ohlasov z minulého roku sa Dni otvorených dverí v tomto roku zopakovali a dokonca predĺžili z 3 na 5 dní, aby sa vyhovelo ešte väčšiemu počtu zákazníkov. To sa odrazilo na oveľa vyššej účasti ako v roku 2009. Tento rok sa na Dňoch otvorených dverí zúčastnilo viac ako 1100 zákazníkov.

 

 

Používatelia programov využili najviac bezplatné konzultácie svojich individuálnych požiadaviek a otázok k programu s konzultantom priamo na PC. Potenciálni zákazníci si zase nechali predviesť výhody a prácu v programe.

A ako hodnotili akciu samotní používatelia a návštevníci?

Účastníci akcie vyplnili dotazníky, v ktorých vyjadrovali svoju spokojnosť. V otázke "Ako splnila táto akcia vaše očakávania?" uviedli návštevníci priemernú známku 1,13. V otázke "Ako hodnotíte prednášajúceho/konzultanta?" získali konzultanti KROS priemernú známku 1,07. Až 94 % respondentov v dotazníkoch uviedlo, že sú veľmi spokojní s celkovou úrovňou podpory používateľom.

Lákadlom Dní otvorených dverí bola aj 15 %-ná zľava na nové programy KROS a tiež možnosť vyhrať mobilný telefón a ďalšie zaujímavé ceny. Pri žrebovaní sa šťastie usmialo na týchto zákazníkov:

 

 

 

Cena

Meno

Firma, mesto

1. miesto: telefón LG KP500

p. Kiss Juraj

Kiss Juraj, Váhovce

2. miesto: USB disk 4 GB

p. Aghová Anna

AKONT, Bratislava

3. miesto: reklamné darčeky

Ing. Pavelek Jozef

EXTRA TRADE, Spišská Nová Ves

4. miesto: reklamné darčeky

p. Halamová Daniela

DHX s.r.o., Budča

5. miesto: reklamné darčeky

p. Grámerová

GRÁMER, Poluvsie - Rajecké Teplice


 

Spoločnosť KROS a.s. týmto podujatím opäť potvrdila, že jej záleží nielen na kvalite svojich programov, ale aj na spokojnosti viac ako 60 000 používateľov.

 

Neprehliadnite: