Spravodajský portál Pravda.sk rozšíril ponuku svojich obsahových sekcií aj o internetový obchod.

Tlačový servis  /  28. 06. 2010, 00:00

V priebehu minulého týždňa spustil portál Pravda.sk v testovacej prevádzke svoj internetový obchod so širokou ponukou tovarov od rôznych potrieb pre deti, domácnosť, kutilov a chovateľov až po motoristov. Nadštandardná je ponuku v parfémoch, PC a elektronike, ako aj v bielej technike.

Eshop.pravda.sk je prevádzkovaný v spolupráci so spoločnosťou Interstore, s.r.o. a je vyústením dlhodobého zámeru vydavateľa prevádzkovať na Pravda.sk elektronický obchod s jedným alebo viacerými partnermi, ktorí by si v ponuke nekonkurovali. Okrem rozsiahleho spravodajského obsahu tak môže portál Pravda.sk svojim návštevníkom ponúknuť k praktickým informáciám v prehľadne usporiadaných užitočných sekciách ako sú napr. Zdravie, Cestovanie, Kultúra alebo Bývanie a Auto, aj komfortný nákup, prípadne vyhľadanie napr. aktuálnej cenovej ponuky novinky z oblasti elektroniky, o ktorej sa práve dočítali v sekcii Veda a technika.

 

 

Samozrejmosťou budú rôzne akcie, pripravované iba pre návštevníkov portálu Pravda.sk. Spolupráca s jedným partnerom, ktorý dokáže poskytovať širokú škálu tovarov a služieb dáva príležitosť na obojstranne prospešný rozvoj.

 

Neprehliadnite: