Úspešná služba Expresný odber Datart.sk využíva výhody spojenia e-shopu a siete kamenných obchodov

Tlačový servis  /  23. 06. 2010, 00:00

Už počas jednej hodiny si môžu zákazníci e-shopu Datart.sk osobne odobrať na jednej z 10 predajní Datartu tovar, ktorý si objednajú prostredníctvom služby Expresný odber. Možnosti doručenia tovaru nakupovaného v internetovom obchode sa tak rozšírili o túto mimoriadne rýchlu variantu s podporou celej siete kamenných predajní Datart. Už počas prvého mesiaca fungovania tejto novej služby ju využil takmer každý desiaty nakupujúci na Datart.sk.

Nová služba Expresný odber ponúka zákazníkom e-shopu Datart.sk extrémne rýchlu možnosť odberu tovaru. Návštevníci e-shopu môžu sledovať v reálnom čase aktualizované informácie o tom, na akých predajniach je tovar, o ktorý majú záujem, momentálne dostupný. Pokiaľ sa potom rozhodnú ho kúpiť prostredníctvom služby Expresný odber, je pre nich na vybranej predajni pripravený na vyzdvihnutie už 60 minút po odoslaní objednávky. Popoludní zakúpený výrobok je tak možné ešte ten istý deň používať.

Za tovar je možné zaplatiť online na webe i priamo na predajni v hotovosti alebo platobnou kartou, z časových dôvodov nie je možná v rámci služby Expresný odber platba bankovým prevodom. K webovej cene je pripočítavaný malý príplatok 4,95 EUR za expresnú expedíciu malého tovaru a TV do 32'' a 9,90 EUR za väčší tovar a TV od 32'' uhlopriečky. Kombinácia siete kamenných predajní a silného internetového obchodu je v zahraničí bežná a osvedčená, úspech novinky od Datartu teda len potvrdzuje, že tento model predaja má budúcnosť aj na Slovensku.

Služba Expresný odber využíva bezkonkurenčnú kombináciu výhod jedného z najväčších slovenských e-shopov a siete predajní Datart. Možnosť vyzdvihnúť si tovar objednaný cez internet takmer vzápätí na niektorom z 10 odberných miest po celej Slovenské republike neponúka žiadny iný slovenský e-shop. Záujem o Expresný odber pritom potvrdzuje, že ide pre zákazníkov o veľmi atraktívnu  možnosť. Služba bola na e-shope Datart.sk sprevádzkovaná 19. mája 2010 a už počas júna ju využívalo 9% zákazníkov. Najpredávanejším tovarom prostredníctvom služby Expresný odber sa stali fotoaparáty a televízory.

 

Neprehliadnite: