Mediatel ponúka efektívnu tvorbu a správu webových stránok

Tlačový servis  /  22. 06. 2010, 00:00

Spoločnosť Mediatel rozširuje svoje aktivity v oblasti on-line marketingu a predstavuje službu pre malých a stredných podnikateľov pod názvom Internet 123. Služba zahŕňa poradenstvo, tvorbu, správu a optimalizáciu webových stránok a zabezpečuje vysokú mieru konverzie návštevníka stránky na zákazníka (tzv. conversion rate). Internet 123 sa vyznačuje tiež finančnou dostupnosťou a kvalitným zákazníckym servisom.

„Vďaka rozšíreniu ponuky o Internet 123 sa Mediatel stáva komplexným poskytovateľom služieb na internete. Staráme sa o celý projekt od konceptu až po samotnú realizáciu, čím minimalizujeme zaťaženie podnikateľov súvisiace s prípravou kvalitnej webovej prezentácie,“ hovorí Kimberli Lewis, generálna riaditeľka spoločnosti Mediatel pre Slovensko a Českú republiku. „Služba reaguje na situáciu na trhu, kde má podľa našich odhadov potenciál osloviť viac ako 50 % malých a stredných firiem a zvýšiť efektivitu ich investícií do marketingu. Sme opäť o krok bližšie k nášmu cieľu stať sa špičkou v on-line poradenstve pre malé a stredné podniky.“

 

 

 

Služba Internet 123 ponúka množstvo špecializovaných dizajnov, ktoré vznikli rozsiahlou analýzou najlepších webových prezentácií menších firiem z rôznych oblastí podnikania. Na návrhu sa výraznou mierou podieľal tím odborníkov, ktorí sa špecializujú na optimalizáciu webových stránok pre najväčších európskych inzerentov. Výsledkom sú empiricky overené dizajny, ktoré zabezpečujú zvýšenie počtu zákazníkov na základe ich návštevy webovej stránky. Súčasne sú dostatočne flexibilné, takže ponúkajú každému klientovi priestor pre úpravu vzhľadu a obsahu stránky podľa jeho preferencií a potrieb.

 

Kľúčovou súčasťou služby je kontinuálna optimalizácia webových stránok pre všetkých zákazníkov. V pravidelných intervaloch sa vykonáva analýza správania užívateľov na webových stránkach pomocou nástrojov typu Google Analytics a navrhované zmeny sa následne konzultujú so zákazníkmi. Samozrejmosťou sú zrozumiteľné mesačné štatistiky návštevnosti, ktoré možno volitelne doplniť o meranie prichádzajúcich telefonických hovorov na základe špeciálneho telefónneho čísla uvedeného na webových stránkach.

 

Služba Internet 123 je ponúkaná v dvoch základných variantoch Internet 123 Štart a Internet 123 Firma s množstvom voliteľných doplňujúcich modulov, ktoré sú cielené na segment menších firiem a živnostníkov. Jedným z modulov je napríklad automatické preformátovanie obsahu stránok do mobilnej verzie pre ľahké zobrazenie mobilnými telefónmi. Produktová ponuka sa do budúcna bude rozširovať i pre potreby stredných firiem. Služba Internet 123 je k dispozícii od 17 € mesačne.

 

Mediatel poskytne podnikateľom 45 webových stránok zadarmo

Od júla bude po dobu 3 mesiacov prebiehať súťaž organizovaná spoločnosťou Mediatel v spolupráci so Slovenskou živnostenskou komorou, Národnou agentúrou pre rozvoj malého a stredného podnikania a portálom podnikám.sk. V hre je 45 webových stránok v rámci služby Internet 123 zadarmo. Na základe online hlasovania bude vybraných niekoľko živnostníkov a malých a stredných firiem, ktorí získajú bezplatne webovú stránku a jej ročnú správu.

 

„Myšlienka pomoci SME segmentu a tvorby efektívnych webov pre nich sa nám zapáčila už od začiatku. Na Slovensku má webovú stránku len málo živnostníkov, väčšina z nich potrebu vlastnej stránky podceňuje alebo je limitovaná financiami a obchodné príležitosti získava prostredníctvom známych. Súťaž je zároveň skvelou príležitosťou, ako sa zviditeľniť pred potenciálnymi zákazníkmi už len tým, že sa živnostník alebo malý podnikateľ do nej zapojí,“ konštatuje Ervín Boháčik, podpredseda Slovenskej živnostenskej komory.

 

 

Neprehliadnite: