Inet.sk mení majiteľa

Redakcia Inet.sk  /  30. 06. 2010, 21:25

Internetový portál Inet.sk od zajtra (1. 7. 2010) prechádza pod firmu Inet.sk, s.r.o., ktorá bola nedávno založená. Našim cieľom je plne oddeliť financovanie nášho portálu od zvyšných aktivít firmy Irisoft, s.r.o., ktorá doteraz Inet.sk zastrešovala.

Vďaka tejto zmene sa môžete tešiť na niekoľko noviniek. V júli 2010 spustíme nový dizajn na Webhosting Inet.sk, pričom postupná modernizácia čaká i ostatné služby nášho portálu. Samotný Inet.sk prejde na nový redakčný systém s niekoľkými novými funkciami. Samozrejmosťou je i nový široký dizajn, ktorý bude viac zodpovedať aktuálnym trendom.

Keďže Inet.sk prechádza pod novú firmu, menia sa aj fakturačné údaje. Táto zmena sa týka najmä klientov Webhosting Inet.sk a inzerentov, ktorí u nás nakupujú reklamu. Našich klientov a inzerentov žiadame, aby po 1. 7. 2010 všetky úhrady vykonávali na náš nový bankový účet: 2920836715/1100. Platby, ktoré prídu na pôvodný účet, budú vracané späť, pričom faktúry budú naďalej evidované ako neuhradené. Akonáhle platbu zaevidujeme na novom účte, okamžite označíme faktúru ako uhradenú.

Veríme, že prechodom pod novú firmu sa nám podarí Inet.sk zmodernizovať, ale najmä skvalitniť po každej stránke, obsah nevynímajúc.

TIP: Bojnice Inet.sk na Facebooku, Inet.sk na Facebooku

Neprehliadnite: