Spoločnosti Epson® a EskoArtwork spoločne predstavili predtlačovú kontrolu pre novú digitálnu tlačiareň štítkov SurePress

Tlačový servis  /  17. 06. 2010, 00:00

spoločnosti Epson Europe a EskoArtwork spoločne predstavili digitálne rozhranie (digital front end, DFE) určené pre digitálnu tlačiareň štítkov Epson SurePress L-4033A, ktorá bola prvýkrát predstavená na veľtrhu IPEX vo Veľkej Británii. Nová tlačiareň SurePress L-4033A s rozhraním EskoArtwork DFE predviedla ukážku plynulého pracovného toku tvorby štítkov.

Spoločnosť EskoArtwork úzko spolupracovala so spoločnosťou Epson pri vývoji rozhrania, ktoré optimalizuje výkon všestrannej tlačiarne Epson SurePress L-4033A tak, aby zaisťovala nízkonákladovú výrobu cenovo úsporných a vysoko kvalitných štítkov. Ide o šesťfarebnú digitálnu tlačiareň na úzke rolky, ktorá tlačí na širokú škálu papierov a filmov až do šírky 330 mm pri rýchlosti až 5 m/min. Ľahko použiteľné rozhranie DFE predstavuje niekoľko zavedených technológií spoločnosti EskoArtwork vrátane funkcií RIP a Kaleidoscope ColorManagement a poskytuje pružnú správu a riadenie workflow na dosiahnutie efektívneho, presného a konzistentného výstupu.

 

 

Kombinácia odbornosti spoločnosti EskoArtwork v príprave tlače a kvalita tlačiarne Epson SurePress ponúka tlačovému odvetviu riešenie tvorby štítkov, ktoré je dokonale vyladené pre potreby nízkonákladových tlačiarov štítkov. Sofistikované nástroje na správu farieb umožňujú viacfarebné profilovanie kompatibilné so štandardom ICC a zaisťujú farebnú presnosť v širokom tónovom rozsahu vrátane špeciálnych a doplnkových farieb. Nízkonákladová tlačiareň SurePress ponúka absolútnu pružnosť produkcie vysokoobjemovej tlače štítkov vrátane schopnosti podporovať opakované kopírovanie, rôzne verzie a prispôsobenia.

 

Otvorená štruktúra rozhrania DFE umožňuje, aby riešenie nízkonákladovej tlače štítkov ľahko zapadlo do existujúcich digitálnych pracovných postupov.

 

„Kombinácia odbornosti spoločnosti EskoArtwork v pracovných postupoch produkcie štítkov a tlačiarne Epson SurePress L-4033A, ktorá obsahuje našu prestížnu atramentovú technológiu Micro Piezo, poskytuje tlačiarenskému odvetviu vysoko efektívne a spoľahlivé riešenie nízkonákladovej produkcie štítkov,” hovorí Marc Tinkler, Senior Business Development Manager pre komerčnú a priemyslovú tlač v spoločnosti Epson.

 

„My v spoločnosti EskoArtwork sme sa veľmi radi stali partnermi spoločnosti Epson, aby sme tlačiarom štítkov ponúkli nástroje a technológiu, ktoré im umožnia získať z tlačiarne Epson SurePress maximum,” komentuje Geert De Proost, Director of Software Engines v spoločnosti EskoArtwork.

 

„Rozhranie DFE ponúka ideálnu platformu pre farebnú presnosť, opakovateľnosť a predvídateľnosť, a tak zákazníkovi umožňuje rýchlo sa adaptovať na digitálnu tlač. Navyše zákazník môže rozhranie DFE ľahko zaradiť do preverených a v odvetví známych riešení, ktoré používa pre svoje konvenčné tlačiarenské úkony. Toto partnerstvo podčiarkuje úlohu spoločnosti EskoArtwork ako integrátora riešení pre prípravu produkcie štítkov a obalov.“

 

Rozhranie DFE bude súčasťou dodávky pri všetkých tlačiarňach Epson SurePress L-4033A v Európe.

Neprehliadnite: