Barracuda NG Firewall ako ďalší IT produkt 2010

Tlačový servis  /  17. 06. 2010, 00:00

Produkty spoločnosti Barracuda Networks získali v zahraničí celý rad významných ocenení a ich vysokú kvalitu, funkčné vlastnosti a úžitkovú hodnotu oceňujú aj odborné magazíny v Českej republike. Na jar tohto roku bol v rámci už štvrtého ročníka súťaže o IT produkt 2010 organizované magazínom Computerworld vybraný medzi finalistov produkt Barracuda Web Application Firewall.

Teraz rovnaké ocenenie získava aj ďalší produkt spoločnosti Barracuda Networks, ktorým je Barracuda NG Firewall F300, ktorý tak vstupuje do elitného klubu najlepších produktov z oblasti informačných technológií dostupných na domácom trhu a získava od Computerworldu prestížne ocenenie "IT produkt 2010".

 

 

Nie je iste náhoda, že obidva výrobky patria do sféry bezpečnosti sietí a webových serverov, ktorá siaha až na úroveň siedmej vrstvy, keďže veľká väčšina súčasných bezpečnostných slabín na Internete sa nachádza práve na aplikačnej úrovni.

 

Barracuda NG Firewall užívateľom ponúka veľmi pokročilé riešenie pre ich informačnú bezpečnosť, do ktorého patrí filtrovanie webu a e-mailu, ochrana pred neoprávneným prístupom, správa aplikácií na úrovni siedmej vrstvy a riadenie prístupu k sieti. Medzi ďalšie funkcie patrí inteligentné riadenie záťaže liniek a záložných koncentrácii podľa aplikácií a stavu siete aj vysoko efektívne nástroje na diaľkovú analýzu prevádzky a dianí na sieti. To všetko v rámci jedinej centrálne spravované platformy, ktorá môže pokrývať aj celú rozsiahlu korporátnu sieť vrátane detašovaných pobočiek, dátových centier či jednotlivých vzdialených užívateľov.

 

Produkty radu Barracuda NG Firewall sú dostupné v siedmich rôznych modeloch pokrývajúcich svojou kapacitou a funkčnými možnosťami potreby malých, stredných i veľkých organizácií. Priepustnosť firewallu sa u jednotlivých modelov pohybuje v rozmedzí od 136 Mbps do 10 Gbps a priepustnosť VLAN konektivity od 80 do 678 Mbps.

Neprehliadnite: