Programy KROS opäť jednotkou na trhu

Tlačový servis  /  02. 06. 2010, 00:00

Spoločnosť KROS a.s., popredný slovenský výrobca softvéru, je opäť jednotkou na trhu v segmente balíkového ekonomického a stavebného softvéru. Dokazujú to informácie, ktoré zverejnil časopis TREND vo svojej prílohe TOP Infotechnológie v máji 2010. V celkovom rebríčku je KROS na 4. mieste, vo svoje kategórii ekonomického a stavebného softvéru je však prvý.

Podľa výsledkov prieskumov časopisu TREND v oblasti IT uspela spoločnosť KROS aj v náročnom roku 2009 a to hneď v niekoľkých sledovaných kategóriách. V prehľade výrobcov balíkového softvéru na Slovensku obsadil KROS 4. miesto a je tak najlepším dodávateľom ekonomických a stavebných programov, keďže spoločnosti na prvých troch miestach pôsobia v iných oblastiach.

 

V tabuľke najziskovejších firiem sa KROS celkovo umiestnil na 13 mieste, pričom v údajoch udávajúcich Rentabilitu vlastného imania je s 91 %-ami na prvom mieste. Pri porovnaní dodávateľov IT pre sektor služieb figuruje KROS na 7 mieste.

 

Ekonomické programy KROS pre vedenie účtovníctva, miezd, personalistiky a stavebný softvér pre rozpočty a kalkulácie tak dokazujú, že aj v čase zhoršenej ekonomickej situácie sú medzi zákazníkmi obľúbené. Počet používateľov v apríli 2010 presiahol hranicu 60 000. Tieto výsledky sú zásluhou tvrdej a poctivej práce každého zamestnanca spoločnosti.

 

Spoločnosť KROS sa bude aj v tomto roku, roku 15. výročia založenia spoločnosti, snažiť napĺňať svoj slogan „Softvér pre ľudí“ a prinášať svojim používateľom nadštandardné programy a služby. Jednou z nich sú aj Dni otvorených dverí na pobočkách KROS od 7. do 11. júna 2010, kedy sú pre používateľov pripravené desiatky bezplatných školení a konzultácií (viac o akcii na www.kros.sk/dod).

 

Neprehliadnite: