Elektronické spracovanie objednávok s pomocou Byznysu

Tlačový servis  /  01. 06. 2010, 00:00

Popredný distribútor hračiek na českom a slovenskom trhu, spoločnosť CTW Toys, rozšíril svoj ERP triedy Byznys o elektronické spracovanie objednávok od odberateľov.

Spoločnosť CTW Toys užíva informačný systém Byznys pre vedenie ekonomických a obchodných agend už od roku 2005. Okrem distribúcie hračiek poskytuje spoločnosť tiež logistické služby, a preto je pre ňu hlavným modulom Skladové hospodárstvo. Hlavný dôraz je kladený hlavne na spracovanie prijatých objednávok a expedíciu tovaru zákazníkom. Úzkym miestom spracovania doposiaľ bolo manuálne zadávanie prijatých objednávok do systému – i keď spoločnosť prevádzkuje internetový obchod, odberatelia, ktorí spoločnosti generujú hlavnú časť obratu, nechceli túto cestu príliš využívať. Ručné zadávanie objednávok do systému bolo pritom pracné a tiež nebolo možné vylúčiť chyby pri zadávaní jednotlivých položiek.

Konzultanti spoločnosti Gosvo, ktorá ERP triedy Byznys nasadila, preto vytvorili riešenie, ktoré umožňuje importovať objednávky obdržané v dohodnutom formáte zo súboru XLS alebo TXT. „Spracovanie objednávok od odberateľov sa po nasadení riešenia výrazne zjednodušilo.“ uvádza Jiří Slezák, manažér CTW Toys a dodáva: „Chyby pri zadávaní objednávok do systému ručným spôsobom sme odstránili úplne a doba potrebná pre zadanie objednávky do systému sa znížila o 90%. Dnes môžeme s istotou garantovať rýchle a bezchybné vybavenie všetkých prijatých objednávok.“

Neprehliadnite: