Zmena vo vedení Pravda.sk

Tlačový servis  /  31. 05. 2010, 00:00

Zodpovednosť za prevádzku a rozvoj internetových projektov Perexu od začiatku júna preberá Róbert Nahálka

Od 1. júna 2010 je vedením multimediálneho úseku PEREX, a.s., pod ktorý spadajú všetky online aktivity vydavateľstva, poverený doterajší vedúci predaja online reklamy Róbert Nahálka. V kumulovanej funkcii okrem svojich pôvodných povinností prevezme aj globálnu zodpovednosť za prevádzku a ďalší rozvoj spravodajského portálu Pravda.sk, komunitného portálu pre mladých Birdz.sk a ďalších internetových projektov Perexu, z ktorých najvýznamnejším je vlani uvedená gastronomická komunita Varecha.sk.

Spravodajský portál Pravda.sk je v absolútnom poradí podľa návštevnosti ôsmy najväčší internetový portál na Slovensku a jeho tematické sekcie patria k najvýznamnejším hráčom vo svojich segmentoch. Komunitnému portálu Birdz.sk patrí v absolútnom poradí 32. priečka, vo svojej tematickej kategórii je tretí. Vďaka súhrnnej návštevnosti jeho samostatne auditovaných online médií je Perex piatym najväčším prevádzkovateľom internetových portálov na Slovensku.

"V uplynulých troch rokoch sme sa v internetových aktivitách pohli výrazne dopredu. Mojou úlohou aj osobným cieľom je, aby sme v tomto trende pokračovali," uviedol R. Nahálka pri preberaní funkcie.

R. Nahálka (nar. 1972) je súčasťou online tímu Perexu od apríla 2008. Nastúpil ako manažér pre rozvoj predaja, neskôr prevzal zodpovednosť za všetky obchodné aktivity v online priestore. Predtým pôsobil ako projektový manažér vo vydavateľstve TREND Holding. Vyštudoval Ekonomickú univerzitu v Bratislave.

Doterajší riaditeľ multimediálneho úseku Perexu Jaroslav Matyáš, ktorý na tejto pozícii pôsobil od jesene 2007, sa rozhodol rozvíjať vlastné podnikateľské aktivity.

Všetky uvedené údaje o návštevnosti pochádzajú z oficiálneho merania AIMmonitor, počet reálnych používateľov za apríl 2010.

Neprehliadnite: