Vychutnajte si aj Vy nádheru nočnej oblohy

Platená reklama  /  03. 06. 2010, 00:00

Spolu so svojimi deťmi a priateľmi môžete tráviť zmysluplné večery pri pozorovaní hviezd, planét a iných vesmírnych objektov. Pozrite si na vlastné oči krásne prstence Saturnu, mohutné oblačné víry na Jupiteri alebo vzdialené galaxie nekonečného vesmíru. Je to fascinujúca zábava plná objavovania pre deti aj dospelých.

Pozvite si svojich priateľov a známych a ohúrite ich netradičným programom pozorovania oblohy.  Spolu so svojimi najbližšími môžete tráviť každý večer plný mystickej atmosféry z odhaľovania neznáma.

 

"Žiadna známa strecha nie je taká nádherná ako nebo nad nami."

                                                                       Michael O'Muircheartaigh

 

Nové ďalekohľady pre Vás

Teraz máte možnosť si u nás pozrieť, vyskúšať a porovnať širokú škálu astronomických ďalekohľadov a príslušenstva Celestron, napríklad:

V piatok 4.6.2010 bude na Vaše zvedavé otázky odpovedať v priebehu celého dňa zástupca dovozcu značky Celestron pán Peter Zbončák.

Ak bude vyhovujúce počasie, môžete sa večer zúčastniť aj na pozorovaní nočnej oblohy. Môžete porovnať pohľady z rôznych ďalekohľadov a tak si vybrať ten správny.

Záujem o účasť na pozorovaní prosím nahláste vopred na čísle 0903 416 114 alebo mailom na info@megafoto.sk.

P.S. Prihláste sa čím skôr, pretože počet účastníkov je obmedzený. Účasť na pozorovaní je samozrejme zadarmo. Predpokladaný čas pozorovania je od 21 hod do 24 hod.

Neprehliadnite: