Dni otvorených dverí v KROSe

Tlačový servis  /  26. 05. 2010, 00:00

Spoločnosť KROS a.s. opäť otvára svoje dvere pre nových aj existujúcich zákazníkov. Pre všetkých záujemcov sú od 7. 6. do 11. 6. 2010 pripravené bezplatné prezentácie, školenia a individuálne konzultácie ekonomických a stavebných programov KROS.

Na 7 pobočkách budú k dispozícii vyškolení konzultanti, ktorí sa budú venovať individuálnym požiadavkám používateľov, ako aj predvedeniu programov KROS potenciálnym zákazníkom. Každý účastník navyše môže využiť 15 % zľavu na kúpu nového programu KROS alebo vyhrať mobilný telefón.

 


Od 7.6. do 11.6.2010 sa v spoločnosti KROS a.s. uskutočnia dni otvorených dverí. V rámci týchto dní sa môžu záujemcovia prihlásiť na bezplatné individuálne konzultácie, hromadné školenia a predvedenia ekonomických programov ALFA, OLYMP, OMEGA, stavebného programu CENKROS plus a znaleckého softvéru HYPO.

Pre nových aj existujúcich používateľov sú určené individuálne konzultácie, pri ktorých sa klientovi bude venovať jeden konzultant. Konzultácie budú prebiehať na počítači a klient tak ihneď uvidí riešenie otázok, ktoré ho zaujímajú. Celkom je vypísaných vyše 800 termínov konzultácií a do akcie bude zapojených viac ako 50 konzultantov ekonomických a stavebných programov.

Na školeniach k ekonomickým programom sa existujúci zákazníci dozvedia o pripravovaných novinkách a funkciách v programoch a taktiež sa naučia ovládať internetový systém obsluhy Zóna pre klienta.

Pre potenciálnych zákazníkov sú pripravené prezentácie programov, kde im bude názorne predvedená práca v programe a jeho základné nastavenia.

Všetky konzultácie, školenia a prezentácie sú v týchto dňoch bezplatné. Navyše, všetci návštevníci dní otvorených dverí v KROSe získavajú nárok na 15 % zľavu na nový program a možnosť zapojiť sa do súťaže o mobilný telefón a ďalšie ceny.

Podrobné informácie a voľné termíny sú zverejnené na www.kros.sk/dod

KROS opäť ukazuje, že si váži každého zo svojich vyše 60 000 používateľov a neustále svojim zákazníkom ponúka nielen kvalitné softvérové produkty, ale tiež nadštandardné služby v oblasti poradenstva a starostlivosti o zákazníka.

Neprehliadnite: