ORGA - TRADE je najlepším partnerom spoločnosti Cisco v segmente malých a stredných podnikov.

Tlačový servis  /  26. 05. 2010, 00:00

Spoločnosť ORGA - TRADE a.s. získala prestížne ocenenie “Cisco Small Business Partner of the Year“ za rok 2009 v rámci rozvíjajúceho sa Východného regiónu (Emerging Markets, East).

Víťazi jednotlivých kategórií boli nedávno ohlásení na výročnom partnerskom stretnutí Cisco Partner Summit v kalifornskom San Franciscu v USA.

 

ORGA – TRADE a.s. bola jediná slovenská firma, ktorá získala ocenenie v tejto kategórii.

Spoločnosť Cisco každoročne oceňuje výnimočných partnerov v jednotlivých regiónoch nielen za výborné obchodné výsledky, ale aj za unikátny prístup v zavádzaní inovatívnych technológií a novátorský prístup v riešený jednotlivých obchodných prípadov.

“Sektor malého a stredného podnikania predstavuje pre Cisco veľmi významnú zákaznícku oblasť. Jednak vzhľadom k svojmu potenciálu, ale aj s ohľadom na veľký počet obchodných partnerov pôsobiacich v tomto trhovom segmente”, uviedol Vladimír Mlynárčik, obchodný riaditeľ pre segment komerčných zákazníkov a distribučný kanál, Cisco Slovensko.  “Cenu Cisco SMB Partner of the Year, ktorú ORGA – TRADE získala, vnímam ako potvrdenie kvality práce tejto spoločnosti. Taktiež ju vnímam ako spoločný záväzok ORGA -TRADE a Cisco naďalej aktívne premieňať potenciál SMB zákazníkov do konkrétnych obchodných príležitostí”, dodal V. Mlynárčik.
 

Neprehliadnite: