DATART otvoril v Piešťanoch svoju desiatu predajňu na Slovensku

Tlačový servis  /  25. 05. 2010, 00:00

V sobotu 15. mája bola slávnostne otvorená predajňa DATART v komplexe piešťanského Auparku. Stala sa tak už desiatou predajňou tohto reťazca v Slovenskej republike. Piešťanskí zákazníci si v novej predajni DATARTu budú môcť vybrať z kompletnej škály sortimentu tohto špecialistu na spotrebnú elektroniku.

Piešťanská predajňa DATART ponúka na rozlohe cca 500 m2 úplnú škálu sortimentu spotrebnej elektroniky - od audio/video techniky, cez výpočtové a mobilné prístroje, práčky a sušičky až po kuchynské spotrebiče. Pre miestnych záujemcov o nákup elektroniky od špecializovaného predajcu DATART znamená otvorenie predajne citeľnú úsporu času a nákladov na dopravu - doposiaľ totiž bolo potrebné za ponukou, službami a vyškoleným personálom DATARTu dochádzať do Trenčína či Nitry. V sortimente piešťanskej predajne nechýbajú ani najnovšie modelové rady televízorov a Blu-ray prehrávačov s podporou priestorového 3D obrazu, ktorý môžu návštevníci DATARTu vyskúšať doslova „na vlastné oči“.

Okrem možnosti vyberať z kompletného sortimentu DATARTu budú piešťanskí zákazníci samozrejme môcť využívať aj nadštandardné doplnkové služby, ktoré táto spoločnosť ponúka a medzi ktorými nechýba ani doprava či základná inštalácia spotrebičov, v oboch prípadoch poskytovaná zadarmo. Predajňa v Piešťanoch bude otvorená sedem dní v týždni od 9 do 21 hodiny a v rámci otváracej kampane, v jej ponuke nájdu návštevníci aj vybrané produkty za extra priaznivé akčné ceny. Prvých päťsto zákazníkov naviac v rámci otvorenia prevádzky obdržalo poukážku na nákup v hodnote 10 Eur.

Predajňa v piešťanskom Auparku je už desiatou predajňou spoločnosti DATART na Slovensku, pričom prvá slovenská predajňa bola otvorená v roku 2000 v Polus City Center v Bratislave. Spoločnosť DATART patrí medzi popredných predajcov spotrebnej elektroniky v Českej republike a na Slovensku, pričom jej heslom je poskytovať svojim zákazníkom najlepšie ceny, najlepší sortiment a najlepšie služby.

 

Neprehliadnite: