Najmenší Gigaset telefón na svete – nový Siemens Gigaset SL400

Tlačový servis  /  25. 05. 2010, 00:00

V novom špičkovom telefóne Gigaset SL400 od firmy Gigaset Communications je perfektne zlúčená harmónia a precíznosť. Rám a tlačidlá z pravého kovu dodávajú doteraz najplochejšiemu a najmenšiemu Gigaset telefónu obzvlášť vysokohodnotnú pôvabnosť.

Pohodlne sa obsluhuje a jeho vybavenie farebným displejom, hlasitým odposluchom, vibračným alarmom, technológiou ECO-DECT, ako aj mini USB pripojením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Vysokohodnotný a funkčný design výrobku, spojený s novým konceptom menu a zvuku presvedčili aj porotu v súťaži iF a Ahtenaeum v Chicagu, ktorí udelili tomuto telefónu cenu „iF design award“ a „Good Design Award“.

Viac telefónu sa do kubického centimetra už nezmestí. Na najmenšom priestore má miesto všetko, čo robí telefonovanie pohodlným. Pre vynikajúcu obsluhu slúžia pri kompaktných mierach Gigasetu prekvapivo veľkorysé kovové tlačidlá s precíznym, jasným bodom tlaku, ako aj 1,8 palcový farebný TFT displej. Okrem vynikajúceho zvuku je telefón Gigaset SL400 vybavený skvelým a komfortným hlasitým odposluchom so štyrmi rôznymi profilmi, päťstupňovou reguláciou hlasitosti a novými polyfonickými tónmi zvonenia. Toto luxusné vybavenie uzatvára vibračný alarm a funkcia SMS.

Gigaset SL400 je optimalizovaný pre organizovanie kontaktov. Do adresára môže byť uložených až do 500 záznamov, pričom v každom zázname môžu byť uložené tri telefónne čísla, e-mail a dátum narodenia. Dodatočne sa dajú k jednotlivým kontaktom priradiť individuálne snímky a tóny zvonenia. Na dôležité termíny upozorní integrovaný kalendár. Prostredníctvom Bluetooth, ako aj cez mini USB pripojenie, ktoré sa nachádza v spodnej časti prístroja, vzniká možnosť telefón bezdrôtovo alebo dátovým káblom pripojiť k PC alebo k náhlavnej súprave. Pomocou softvéru QuickSync, ktorý sa dá bez poplatku stiahnuť na adrese www.gigaset.com, je možné synchronizovať údaje a nahrávať snímky a zvuky do telefónu z operačných systémov Windows a Macintosh. V pohotovostnom režime zobrazuje displej na želanie analógové hodiny alebo šetrič obrazovky, ktorý pozostáva z prednastavených zobrazení, alebo užívateľom nahratých obrázkov. Možná je aj prezentácia vo forme diashow.

Gigaset SL400 s technológiou ECO-DECT je energeticky úsporný a s minimálnym vyžarovaním, čím spĺňa všetky požiadavky techniky, ktorá je v súlade so životným prostredím. V pohotovostnom režime nedochádza k absolútne k žiadnemu vyžarovaniu vďaka „ECO Modus Plus“. V prípade, že je nastavený režim „ECO Modus Plus“, zredukuje sa vyžarovanie počas rozhovoru až o 80 percent. Koncept úspory energie zahŕňa okrem toho napájacie zdroje, ktoré šetria spotrebu energie a lítium-iónové batérie, vďaka ktorým sa môže dosiahnuť doba hovoru až do 14 hodín a pohotovostný stav až do 230 hodín.

Nakoľko sú nabíjačka a základňová stanica rozdelené, môže sa Gigaset SL400 položiť kamkoľvek. Systém sa dá rozšíriť celkovo o šesť prídavných slúchadiel.

 

Nové luxusné telefóny sú na Slovensku v predaji od mája 2010. Gigaset SL400 sa dá zakúpiť za 139,95 EUR (odporúčaná cena s DPH) u vybraných predajcov (Telefonia, Spelex, AGEM Computers, MIKROHUKO, Intec Plus, Victor Business Data, alebo sieť predajní DigiTel HS Slovakia). Rozširujúce prídavné slúchadlo stojí 139,95 EUR (odporúčaná cena s DPH).

Neprehliadnite: