EPSON INKJET NA VEĽTRHU FESPA DIGITAL 2010 INŠPIRUJE KREATIVITU ZOBRAZOVANIA Veľtrh v Mníchove 22. – 26. 6., hala B2, stánok 360

Tlačový servis  /  24. 05. 2010, 00:00

„Inšpirujúca kreativita“ je slogan veľtrhu FESPA v Mníchove (22. – 26. 6. 2010), na ktorom digitálne atramentové tlačiarne Micro Piezo™ predvedú svoju schopnosť produkovať inovačnú zobrazovaciu grafiku pre informačné nápisy, dekoratívne umenie a interiérový dizajn na rôzne druhy pružných papierových, plastových a textilných materiálov.

Ocenené atramentové tlačiarne Epson Stylus Pro 9700 a 7700 predvedú tlač pre predajné miesta, ako sú plagáty, presvetlené panely a textilné reklamné tabule a so strategickými softvérovými partnermi spoločnosti Epson aj pre aplikácie CAD/GIS. Osvetlenie výstavného stánku bude tvoriť 64-palcová tlačiareň Epson Stylus Pro GS6000 s atramentom UltraChrome GS, na ktorej sa bude predvádzať množstvo vnútorných a vonkajších aplikácií vrátane interiérovej dekorácie.

 

Významným rysom na veľtrhu FESPA je zameranie sa spoločnosti Epson na technológie ohľaduplné voči životnému prostrediu. V tlačiarni GS6000 sa bude predvádzať nové, biologicky odbúrateľné a recyklovateľné médium BioMedia™, na ktoré sa bude tlačiť zobrazovacia grafika, ktorá sa biologicky odbúra za menej ako 5 rokov. BioMedia predstavuje kompletný sortiment tlačových podkladov a rýchle sa stáva podkladom, ktorý si vyberajú organizácie požadujúce tlač, ktorá je ohľaduplná voči životnému prostrediu, vrátane médií Virgin Atlantic, BAA a World Duty Free.

 

V tlačiarni sa používa vysokovýkonná atramentová technológia Ultrachrome®GS inšpirovaná požiadavkou spoločnosti Epson dodávať mimoriadne široký rozsah farieb a fotografickú kvalitu tlače. Tento nový atrament umožňuje dodávateľom komerčnej tlače integrovať bezpečnejšiu technológiu tlače informačných nápisov bez zníženia kvality výstupu. Epson UltraChrome GS zavádza osem samostatných farieb, vrátane oranžovej a zelenej, vo výkonných 950 ml kazetách. Tlačiareň Stylus Pro GS6000 produkuje mimoriadne široký rozsah farieb, čo z nej robí ideálne riešenie pre značkové aplikácie. Ponúka tlač bez zápachu a bez nutnosti špeciálneho vetrania alebo systémov na čistenie vzduchu. Atrament schne mimoriadne rýchlo a nevyžaduje špeciálne sušičky. Tento atrament okrem toho neobsahuje škodlivé zlúčeniny niklu, čo minimalizuje negatívny dopad na životné prostredie a zdravie zamestnancov. Táto sada atramentov umožňuje vytváranie pôsobivých, vysoko kvalitných a odolných výtlačkov, čo tlačiarňam, kopírovacím centrám a predajniam štítkov dovoľuje rozšíriť svoj sortiment o náročnejšie aplikácie, napr. o letiskovú alebo výstavnú grafiku.

 

V predajnom stánku Epson predstaví niekoľko ďalších dodávateľov softvéru a médií sortiment kreatívnych aplikácií a efektov pomocou širokého výberu materiálov vrátane tapiet, textílií, plátien a biologicky odbúrateľných podkladov.

 

Claes Jeppsson, samostatný obchodný riaditeľ pre riešenia LFP a LFP Epson Europe, hovorí: „Firmy sa stále viac snažia posúvať hranice digitálnej atramentovej tlačiarne a vytvárať dokonca kreatívnejšie aplikácie s vysokými environmentálnymi odporúčaniami. Spoločnosť Epson spĺňa túto potrebu svojim sortimentom vysoko flexibilných atramentových tlačiarní – prvých, ktoré prinášajú produkty v najlepšej kvalite pre pútače, dekoratívne umenie a interiérový dizajn“.

 

Spoločnosť Epson Europe sa teší na vašu návštevu veľtrhu FESPA Digital 2010 v stánku 360 v hale B2 na veľtrhu v Mníchove v dňoch 22. – 26. 6. 2010, kde budete mať príležitosť sa lepšie zoznámiť s novými technológiami a produktmi.

Neprehliadnite: