Spoločnosť Samsung si vďaka novému modelu „Samsung Champ“ podmaňuje kategóriu telefónov s dotykovým displejom

Tlačový servis  /  21. 05. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co. Ltd., popredný výrobca mobilných telefónov, predstavila telefón Samsung Champ (model: GT-C3300K) určený užívateľom v rozvíjajúcich sa regiónoch, ktorí túžia po pôsobivom telefóne s dotykovým displejom a hodnotnými funkciami za prijateľnú cenu. Zariadenie sa postupne objaví na trhoch v Afrike,

Zariadenie sa postupne objaví na trhoch v Afrike, Strednom Východe, Latinskej Amerike, Ázii a Európe od júna tohto roka.

 


Štýlový dizajn

Samsung Champ je určený mladým užívateľom, ktorí vyhľadávajú inovatívne a produktívne spôsoby využívania svojich mobilných telefónov. So štýlovým a ultra kompaktným dizajnom je Samsung Champ praktickým riešením pre všetkých zákazníkov, ktorí viac nechcú pristupovať na kompromisy v dizajne na úkor dostupnosti funkcií. Telefón má mierne zaoblený tvar, ktorý umožňuje komfortné držanie a jeho majiteľ si môže vybrať zo štyroch farebných vyhotovení: tmavá čierna, espresso hnedá, sladká ružová alebo módna biela.

 

Komfort dotykového displeja

Užívatelia telefónu Samsung Champ si môžu vychutnávať prednosti 2,4” plne dotykového displeja, ktorý umožňuje praktické a intuitívne ovládanie. Jednoduchý a intuitívny formát menu telefónu Samsung Champ je vytvorený tak, aby zodpovedal jeho kompaktným rozmerom a zároveň je optimalizovaný pre malý displej. Hlavné zobrazenie disponuje rozšíreným widgetovým menu vo formáte 3 x 3 s voľbami hodín, kalendára, odkazmi a “My buddies” (Moji priatelia). Dotykový displej je tiež ideálny pre prácu s SMS správami, sťahovanie aplikácií z lokality Samsung Apps, či hranie video hier na báze Java platformy.

 

Široká paleta funkcií

Užívateľov určite poteší, že aj napriek prijateľnej cene ponúka telefón Samsung Champ širokú paletu užitočných funkcií. Vďaka integrovanému rozhlasovému prijímaču, 3D zvukovým efektom a duálnym reproduktorom bez problémov poskytne pôsobivé hudobné zážitky. Dlhá výdrž batérie nijako neovplyvnila kompaktné rozmery telefónu a umožňuje využívať multimediálne funkcie celé hodiny. Užívatelia si môžu sťahovať Java aplikácie z lokality Samsung Apps, avšak k dispozícii sú aj už integrované Java aplikácie. Samsung Champ tiež disponuje Bluetooth rozhraním, slotom pre MicroSD pamäťové karty s kapacitami až do 8 GB a súčasťou balenia telefónu sú aj slúchadlá a cestovný adaptér (nabíjačka).

 

„Uvedením modelu Samsung Champ si upevňujeme naše vedúce postavenie v segmente telefónov s dotykovými displejmi. Champ je dokonalou voľbou pre všetkých užívateľov mobilných telefónov, ktorí prvýkrát siahajú po plne dotykovom telefóne. Očakávame, že Samsung Champ nadviaže na úspech telefónu Star (model: GT-S5230), ktorý vďaka cenovej dostupnosti dosiahol v minulom roku obrovský objem predaja,“ uviedol Younghee Lee, viceprezident divízie Mobile Marketing spoločnosti Samsung Electronics.

Neprehliadnite: