Prvé 3D domáce kino na svete – Samsung HT-C6930W

Tlačový servis  /  18. 05. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., popredný hráč na trhu a uznávaný výrobca spotrebnej elektroniky, uvedie na trh prvý systém domáceho kina na svete podporujúci technológiu 3D (Samsung HT-C6930W), a ponúkne tak spotrebiteľom dokonalý zážitok trojrozmerného obrazu sprevádzaný trojrozmerným zvukom.

Po uvedení systému Samsung HT-C6930W tak Samsung ponúkne kompletnú sériu produktov s podporou 3D technológie vrátane 3D televíznych prijímačov, 3D Blu-ray prehrávačov, 3D obsahu a 3D okuliarov.

Systém Samsung HT-C6930W je vybavený dvoma vertikálnymi reproduktormi, ktoré dopĺňajú 5.1 kanálový reproduktorový systém o priestorový zvuk, a vytvárajú tak vysoko výkonný 7.1-kanálový systém s výkonom 1 330 W. Vertikálne reproduktory sú k základnej zostave kina pripojené bezdrôtovo. O spojenie sa stará bezdrôtový modul, ktorý je štandardne dodávaný v balení prístroja. Vďaka tomu si môžu zákazníci užiť dokonalý vertikálne odlíšený priestorový zvuk, aký tradičné systémy nie sú schopné ponúknuť. Výsledkom je skutočne pohlcujúci 3D zážitok v domácom prostredí.

 

Systém domáceho kina Samsung HT-C6930W ďalej podporuje bezdrôtovú technológiu Wi-Fi a technológiu AllShare pre zdieľanie obsahu v rámci domácej siete, takže dokáže cez pevné i bezdrôtové pripojenie ľahko prehrávať multimediálny obsah uložený na iných zariadeniach vrátane domáceho PC alebo mobilného telefónu.


Služba Internet@TV s podporou Samsung aplikácií umožňuje používateľom zadarmo a jednoducho pristupovať k informáciám na internete, ako napríklad k dennému spravodajstvu, predpovedi počasia, akciovým kurzom, užívateľskému obsahu, filmom atď. Aktualizácia obsahu a firmwaru prístroja prebieha automaticky.

 

Vďaka pokročilým funkciám, ako sú zmena pomeru obrazu z 21:9 na 16:9 bez zmeny výšky obrazu stlačením jediného tlačidla diaľkového ovládania alebo automatická optimalizácia zvukového poľa, pri ktorej použití systém automaticky vypočíta vzdialenosť medzi reproduktorom a poslucháčom a vykoná potrebnú optimalizáciu zvuku, patrí domáce kino Samsung HT-C6930W medzi najpokročilejšie systémy dostupné na trhu. Technológia "Crystal Amp Pre" spoločnosti Samsung minimalizuje skreslenie zvuku a šum dvojitým spracovaním vstupného signálu. Výsledkom je čistejší zvuk, ktorý vzniká dokonale verným zosilnením analógového signálu.

 

„Samsung je prvou spoločnosťou, ktorá ponúka kompletnú produktovú sériu s podporou 3D zahŕňajúcu televízory, Blu-ray prehrávač a systém domáceho kina,“ uviedol Yang Kyu Kim, senior viceprezident predaja a marketingu divízie Visual Display Business spoločnosti Samsung Electronics. „Spoločnosť Samsung plánuje aj do budúcnosti ponúkať svojim zákazníkom 3D zážitky najvyššej kvality," dodal Kim.


3D domáce kino Samsung HT-C6930W bude na slovenskom trhu dostupné od začiatku júna za odporúčanú MOC 1 149,- eur vrátane DPH.

 

Neprehliadnite: