HP predstavuje nové dizajnové notebooky

Tlačový servis  /  11. 05. 2010, 00:00

Spoločnosť HP dnes predstavila novinky vo svojom portfóliu multimediálnych notebookov. Tie prinášajú nové prvky v oblasti dizajnu, nové materiály, zvýšený výkon a tým i vyšší komfort pre používateľov.

Novinky v radoch HP Pavilion, HP Mini a HP radu G predstavujú spojenie zaujímavého vzhľadu a výkonu v štýlových notebookoch, ktoré vyhovejú potrebám každého zákazníka.

Nové modely odrážajú dizajnovú filozofiu HP, ktorá zahŕňa bohatý mix materiálov tvoriacich textúrované povrchy, zmes prvkov remeselného prevedenia, ktoré pôsobí na všetky zmysly a intuitívne funkcie pre jednoduché ovládanie.

Povrchové úpravy z leptaného kovu, dotykových textúr a s využitím vysoko kvalitných materiálov spolu vytvárajú čistý vzhľad. Notebook sa tak hladko zapojí do moderného života. Pre vykročenie z davu môžu používatelia týchto štýlových notebookov využiť dvanásť exkluzívnych pozadí plochy od známych umelcov z celého sveta.

Notebooky HP Pavilion pre výkon a zábavu

Vysoko výkonné notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 sú ideálne pre akýkoľvek typ multimediálnej zábavy s využitím najmodernejšej grafiky, audia i videa.

S odvážnymi povrchmi a dotykovými textúrami sú notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 navrhnuté tak, aby zodpovedali osobitému štýlu každého zákazníka. Tieto modely sú ponúkané s kovovým povrchom.

  • Notebooky HP Pavilion dv3, dv6 a dv7 s kovovým povrchom sú vybavené čítačkou odtlačkov prstov a aplikáciou HP SimplePass, ktorá používateľom poskytuje bezpečný prístup ku všetkým heslám „po prste“. Technológia Dolby Advanced Audio spolu s reproduktormi Altec Lansing sú dostupné pri modeloch dv3, dv6 a dv7 s povrchom v štýle imprint. Ako doplnok multimediálneho využitia disponuje HP Pavilion dv7 kovovým povrchom i subwooferom HP triple bass a aplikaciou HP Beats Audio.

Všetky nové Paviliony obsahujú exkluzívne technológie HP, ako napríklad webovú kameru HP TrueVision, ktorá automaticky optimalizuje snímanie pre akékoľvek svetelné podmienky a funkcionalitu HP QuickWeb. Tá používateľom umožní prístup na webové stránky takmer ihneď po zapnutí špeciálnym tlačidlom bez nutnosti štartovať hlavný operačný systém.

HP Mini 110

Inovované HP Mini 110, ktoré sa ako prvé mohlo pochváliť 3D povrchovou úpravou dizajnu štúdia Tord Boontje, sa predstaví v dvoch nových farbách a s voliteľnou šesťčlánkovou batériou poskytujúcou až 8 hodín prevádzky.


Notebooky radu HP GHP tiež uvádzajú nové farby vo svojom rade základných modelov HP G62 a G72. HP G72 bude dostupné v čiernej farbe, HP G62 v čiernej a taktiež v ladne striebornej farbe „biscotti“. HP G62 sa bude predávať v konfiguráciách s najnovšími procesormi AMD Athlon II. HP G72 bude v ponuke s procesormi Intel® Core™ i3-350M a Intel® Pentium® Processor T4500.

Ceny a dostupnosť

Modely HP Pavilion budú dostupné koncom mája za cenu:

    • HP Pavilion dv3 od 819 EUR s DPH

    • HP Pavilion dv6 od 709 EUR s DPH

    • HP Pavilion dv7 od 879 EUR s DPH.

Inovované HP Mini 110 bude dostupné v polovici júla za cenu od 319 EUR s DPH.

Cena modelu HP G62 sa bude pohybovať od 615 EUR s DPH, HP G72 prichádza s odporúčanou koncovou cenou 798 EUR s DPH.

Neprehliadnite: