Megafoto.sk: Pozývame Vás na deň otvorených dverí v novom fotoateliéri

Platená reklama  /  14. 05. 2010, 14:09

Príďte si k nám urobiť naozaj pekné fotky Vašich detí! Fotky, ktoré si budete spolu s deťmi radi opakovane prezerať. Podporte Vaše produkty kvalitnými fotografiami. Vytvorte krásny darček pre Vašich najbližších. Rozšírte svoje kreatívne možnosti.

Vyskúšajte si vybavenie nového fotoateliéru
Je tu pre Vás. U nás nebudete mať strach vyskúšať niečo nové.
Sme vždy na blízku aby sme Vám pomohli. Spolu nájdeme riešenie pre každú Vašu fotografiu.

Profesionálna výbava
Využite maximálne pohodlie a technické zázemie pre tvorbu fotografií na profesionálnej úrovni. Profesionálna technika je u nás dostupná nielen pre profesionálov, ale aj pre začínajúcich fotografov a fotografických nadšencov.
Ak vaša zvedavosť siaha za hranice Vášho technického vybavenia, príďte k nám. Všetko Vám ukážeme, predvedieme, poradíme, so všetkým Vám pomôžeme.

Pozývame Vás
na deň otvorených dverí - oficiálne otvorenie fotoateliéru v dňoch 18. a 19. 5. 2010 v priestoroch Megafoto na Račianskej 81 v Bratislave.

Všetko si môžete zadarmo vyskúšať
Vyskúšajte si základné techniky nasvietenia, vyspovedajte vizážistku, informujte sa o technike. Ukážeme Vám aj základy tvorby módnej fotografie.
Odneste si pekné fotky, ktoré vytvoríte s našou modelkou!

Staňte sa na chvíľu modelkou alebo modelom
Chcete sa zapojiť do sveta modelingu, ale chýbajú Vám skúsenosti? Nechajte si našou vizážistkou zadarmo spraviť profesionálny make-up a postavte sa pred náš objektív. Vaše fotografie umiestnime na našej Facebook stránke.

Cíťte sa ako profesionálni fotografi
Priveďte svoje očarujúce dámy a darujte im výnimočné chvíle!
Využite bohaté technické vybavenie a pomoc vizážistky.
Zachyťte ich krásu a odneste si domov pekné fotografie.

Využite aj sprievodné akcie

  • tombola o 2 permanentky na 3-hodinový vstup do nášho fotoateliéru (Víťaz bude zverejnený na našej Facebook stránke vo štvrtok 19.5.)
  • zníženie cien výrobkov Lastolite až o 10%
  • zápis do fotokurzov so zľavou 20%
  • zľava 10% na výukové DVD - Profesionálna postprodukcia
  • zľava 20% pri objednaní prenájmu fotoateliéru
  • zľava 3% na celý náš sortiment v predajni

Vybavenie pre Vaše pohodlie
Súčasťou fotoateliéru je aj kuchynský kút, kúpeľňa so sprchovacím kútom, audiosystém, plazmový televízor a PC pre pohodlnú prezentáciu, archiváciu a postprodukciu. Samozrejmosťou je profesionálna štúdiová technika vrátane celej sady zábleskov uchytených na stropnom systéme. Fotoateliér má samostatný vchod. V prípade potreby si môžete zapožičať aj fototechniku.

Tešíme sa na Vás!

S pozdravom
MEGAFOTO Team

Tel: 0911 557 951 alebo 0911 557 952
www.megafoto.sk/atelier
email: info@megafoto.sk

P.S. Nezabudnite si poznačiť v kalendári 18. a 19. 5. 2010. V príjemnej atmosfére Vás privítame s úsmevom na tvári. Sme pripravení odpovedať na Vaše otázky.

Neprehliadnite: