Európski odborníci na Predictive Analytics sa zídu v Ríme

Tlačový servis  /  05. 05. 2010, 00:00

Jubilejný 5. ročník európskej užívateľskej konferencie Directions spoločnosti SPSS sa z Prahy presúva do ďalšej metropoly Európy.

Svetoví odborníci na zber dát, ich analýzu a predikcie sa v dňoch 17. - 18. mája 2010 zídu v Ríme, aby spoločne prejednali najnovšie trendy z oblasti výskumu trhu a marketingu vrátane ďalšej podpory strategického či operatívneho rozhodovania na základe analýzy dát. Konferencia si kladie za cieľ prispieť účastníkom praktickými informáciami a príkladmi, ako s dátami lepšie a efektívnejšie pracovať.

 

Účastníci sa naučia ako vyriešiť pálčivé problémy svojich organizácií, vypočujú si mnoho prípadových štúdií od zákazníkov z celej Európy, ale předovšetkým sa budú môcť sami podeliť s ostatnými o svoje nápady a myšlienky. Svoje skúsenosti s využitím data miningu v českom podnikateľskom prostredí predstavia v Ríme hneď dvaja zástupcovia českých organizácií: Peter Baláži z Československej obchodnej banky a Jiří Lakosil z Českomoravskej stavebnej sporiteľne.

 

Jan Řehák, riaditeľ spoločnosti SPSS CR hovorí: “Po veľmi úspešnom štvrtom ročníku, ktorý sa uskutočnil vlani v Prahe, nás čaká ďalšie zaujímavé stretnutie európskych špičiek v oblasti Predictive Analytics v Ríme. Prínos a význam konferencie Directions potvrdzuje stále sa zvyšujúci záujem našich klientov o samotnú účasť, a tiež o prezentovanie vlastných skúseností. Zdieľanie analytických úspechov medzi užívateľmi na takej konferencii obohacuje ako účastníkov, tak aj obor samotný. Je to tiež príležitosť stretnúť sa s poprednými odborníkmi SPSS.“

 

Na konferencii Directions vystúpia tiež profesor Univerzity New York Bruce Bueno de Mesquita či expert na strategickú komunikáciu a „soft skills“ Mark Jeffries. Konferencie sa samozrejme zúčastní aj nový prezident spoločnosti SPSS, an IBM Company, Deepak Advani.

 

Directions každoročne priláka viac než 400 užívateľov z celého sveta. Ako každý rok, budú aj teraz prezentované príklady praktického využitia technológií IBM SPSS v oblasti štatistiky, výskumu trhu, data miningu, Predictive Analytics a Business Intelligence. Dôležitú časť konferencie tvorí tiež predstavenie novej produktovej ponuky spoločnosti SPSS vrátane pripravovaných zmien vo verziách softwaru IBM SPSS.

Neprehliadnite: