Skvelý pomocník a zároveň netradičný darček

Petra Gotzmannová  /  01. 06. 2010, 00:00

Nie všetko sa točí okolo hardvéru alebo softvéru počítača. Dôležití sú predovšetkým počítačoví kamaráti, ktorí sú našimi pomocníkmi pri práci s počítačom každý deň. Dôležitá je myš, ktorá nás spája so svetom počítača a internetu. Ak vás už omrzela stará myš a chcete trochu vytŕčať z davu a spestriť váš nudný kancelársky stôl, tu je zopár úžasných tipov ako na to!

Sexi žena

S touto myškou vám práca pôjde určite od ruky! Myš ako postava ženy sporo odetá len v spodnej bielizni. Skvelý darček od manželky alebo priateľky. Dobrý tip ako nepokukovať po atraktívnych kolegyniach v práci. Stačí jednoducho kúpiť a darovať svojim miláčikom.

myš

Cena: 29,54 € (889,90 Sk)

 

Pikantná myš

Okoreňte si váš deň pomocou tejto čili myšky. Nielen pre vyznávačov pikantných jedál a vegetariánov. Pre všetkých, ktorí žijú naplno.

 

myš

Cena: 29,54 € (889,90 Sk)

 

Pri počítači s kávičkou v ruke

S týmto hrnčekom na kávu alebo čaj budú vaše prestávky v práci alebo doma veľmi príjemné. Vhodný ako darček pre všetkých milovníkov PC a pre ktorých je počítač ich každodennou súčasťou.

 

hrncek k pc

Cena: 6,00 Eur (180,76 Sk)

 

Láska na každý deň

Chcete byť originálny a venovať svojej polovičke milý darček? Kúpte jej myšku v tvare srdca. Ideálny pre manželky a priateľky, ktoré máte tak radi a chcete im vyznať svoju lásku práve takýmto spôsobom.

 

myš

Cena:19,90 € (600 Sk)

 

Nielen pre deti

Ak chcete urobiť radosť svojim najmenším, táto myška v tvare roztomilého psíka je ako stvorená práve pre ne. Pre deti, ktoré začínajú objavovať svet počítačov. Radosť urobíte nielen svojim deťom ale aj priateľom, ktorí obľubujú rozprávky či kreslené filmy a radi sa zahrajú s týmto stolným miláčikom.

 

myš

Cena: 29,54 € (889,90 Sk)

 

Sexi muž

Teraz niečo pre ženské očko. Nechajte sa zlákať myškou v tvare vypracovaného mužského telíčka. Nielen pre slobodné ale aj zadané ženy. Vhodný ako narodeninový darček.

 

myš

Cena: 29,54 € s DPH (889,90 Sk)

 

Zdroje: housemouse.sk, extradarcek.sk, ajtaci.sk

Neprehliadnite: