LG uvádza na trh prvé mnohostranné domáce kino HB45E s otočnými reproduktormi

Tlačový servis  /  12. 04. 2010, 00:00

Spoločnosť LG Electronics, hlavný hráč na globálnom trhu s plochými panelovými displejmi a audio-video zariadeniami, ohlásila uvedenie systému domáceho kina HB45E.

Toto Blu-ray domáce kino je mnohostranné a jedinečne štýlové. Má reproduktory, ktoré sa dajú natáčať a prispôsobovať za účelom vytvorenia optimálneho zážitku z počúvania v akejkoľvek miestnosti. Kino tiež disponuje výkonným subwooferom pre zabezpečenie plného zvuku.

 

HB45E je kompletné 2.1-kanálové domáce kino s Blu-ray prehrávačom vstavaným do jeho prijímača, ktorý môže buď horizontálne ležať alebo vertikálne stáť, čím ho možno zladiť k akémukoľvek usporiadaniu v akejkoľvek domácnosti.

Dva hlavné reproduktory sa pekne vynímajú na lesklých čiernych podstavcoch a ich mriežky sú vyrobené z krásneho odolného dierkovaného kovu. V polovici oboch predných reproduktorov a subwooferu je horizontálny strieborný pruh. Horná časť každého reproduktoru sa dá natáčať doľava alebo doprava za účelom prispôsobenia výstupného zvuku akejkoľvek miestnosti.

 

„Naše domáce kino HB45E je mnohostranné, pokiaľ ide o zvuk, konfiguráciu a obsah,“ prehlásil Robert Šiml, Senior Sales Manager CE spoločnosti LG Electronics CZ. „Predné reproduktory sa môžu natáčať a prispôsobiť sa tak zvuku akejkoľvek miestnosti. Prijímač môže byť umiestnený horizontálne aj vertikálne a jeho prostredníctvom máte prístup k neobmedzenému obsahu zo svojej domácej mediálnej knižnice alebo z webu.“

 

Okrem Blu-ray možností sa LG HB45E tiež dokáže bezdrôtovo pripojiť k rozsiahlej knižnice audio, video a multimediálneho obsahu prostredníctvom Wi-Fi. BD Live 2.0 obohacuje Blu-ray disky a poskytuje prístup k doplnkovému obsahu týkajúcemu sa daného filmu. Partnerstvo s poskytovateľom obsahu ako je YouTube do Vašej obývačky prináša nekonečný prúd zábavy. Kompatibilita s DLNA (Digital Living Network Alliance) a CIFS (Common Internet File System) systému HB45E umožňuje pripojenie k domácej hudobnej knižnici uloženej v inom kompatibilnom pamäťovom zariadení alebo v počítači. Toto domáce kino s nekonečnými možnosťami pripojenia dokonca obsahuje aj dokovaciu stanicu pre iPod alebo iPhone, čím umožňuje pohodlný prístup k prenosnej hudobnej zbierke.

 

Okrem otočných reproduktorov, vďaka ktorým systém znie čo najlepšie v akejkoľvek miestnosti, LG do HB45E zahrnula svoju najnovšiu technológiu spracovania zvuku. Jej súčasťou je LG Sound Gallery so siedmimi prednastaveniami ekvalizéru vrátane Natural Plus, Game Equalizer, Night Mode, Clear Voice, Bass Blast, MP3 Up-Scaling a VSM Plus.

 

Mnohostranný systém LG HB45E je domáce kino s výkonom 400 wattov s nekonečnými možnosťami. Na Slovensku bude k dispozícii od mája za 512 EUR.

 

Špecifikácia:

  • Výstupný výkon 400W

  • Kompaktný dizajn

  • Dvojité možné usporiadanie hlavnej jednotky (vertikálne/horizontálne)

  • Dva otočné reproduktory

  • LG Sound Gallery

  • BD-Live & Bonus View

  • Prehrávanie Blu-ray diskov v 1080p Full HD

  • DLNA / CIFS

  • TV Sound ez Setup (Optical In)

  • Dokovacia stanice a nabíjač pre iPod / iPhone

  • DivX HD / MKV Playback

  • Prehrávanie z externých HDD (FAT32, NTFS)

Neprehliadnite: