Bratislavský Autosalón live na Autovinách

Tlačový servis  /  12. 04. 2010, 00:00

Internetový portál Zoznam v spolupráci s videoportálom MeToo.sk dnes spúšťa priamy prenos z  20. ročníka bratislavského Autosalónu.

Hoci Autosalón oficiálne štartuje až zajtra, používatelia môžu prostredníctvom magazínu Autoviny.sk sledovať výstavu už počas jej príprav. Live stream na Autovinách bude atmosféru zachytávať aj počas nasledujúceho dňa, ktorý je určený výhradne pre obdobnú verejnosť. Používatelia sa tak aj napriek uzatvorenej spoločnosti budú mať možnosť dostať k dianiu vo výstavných halách, ktoré bude mapované prostredníctvom piatich kanálov.

 

 

Hlavný kanál, ktorý bude moderovať Peter Novák alias Šarkan, predstaví slovenské automobilové premiéry, exkluzívne modely svetových značiek, ponúkne rozhovory s importérmi, ale aj s atraktívnymi hosteskami. Ostatné štyri kanály budú pomocou joystickových kamier vysielať zábery z najvýznamnejšej motoristickej udalosti roka, sprostredkujú ponuku od 127 vystavovateľov a 62 slovenských výstavných premiér. Pavol Balaj, výkonný riaditeľ Zoznam.sk „Automobiloví fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšie zaujímavé live prenosy, napríklad crash testy, či atraktívny sprievodný program. Som si istý, že sprostredkovaním diania a informácií z jubilejného ročníku Autosalónu, prinesieme našim používateľom mnoho atraktívnych informácií.“

Neprehliadnite: