Samsung posilňuje výrobu bielej techniky

Tlačový servis  /  29. 03. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung nie je len synonymom pre špičkové mobilné telefóny alebo multimediálne audio video zostavy, ale stále viac sa Samsung skloňuje aj v spojitosti s bielou technikou.

Dokladom toho je aj investícia do poľskej fabriky Amica, ktorá pod vedením spoločnosti Samsung prešla kompletnou premenou. Prvé produkty vyrobené v tejto fabrike už mieria medzi zákazníkov. Tento rok na trh prichádza aj široké portfólio práčiek s diamantovým bubnom, kombinované chladničky a chladničky typu side-by-side, mikrovlnné rúry zjednodušujúce každodenné varenie alebo pestrá paleta vysávačov zahŕňajúcich aj unikátny robotický vysávač.

 

Samsung v tomto roku opäť vsadil na dizajn, kvalitné funkcie s dôrazom na jednoduchosť používania, efektívny výsledok a rovnako na ekológiu.

 

Kombinované chladničky Samsung T-série

Prvými lastovičkami z kategórie chladničiek Samsung sú modely T-série RL23THC, RL29THC, RL39THC a RL43THC. Všetky tieto štýlové kombinované chladničky spadajú do energetickej triedy A+ a efektívne využívajú každú časť vnútorného priestoru. Moderný dizajn chladničiek T-série je podporený bielym LED podsvietením, vďaka čomu sú tieto modely ešte prehľadnejšie než doposiaľ.

 

Práčky s diamantovým bubnom

Nové práčky Samsung (WF0508NXWG/XEO, WF0500NXW/XEO, WF0502NUV/XEP, WF0600NXW/XEO, WF0602NUV/XEO) disponujú diamantovým bubnom, ktorý je maximálne šetrný aj k tej najjemnejšej bielizni. Všetky modely týchto práčiek majú aj funkciu Volt control, ktorá umožňuje práčke fungovať aj pri výkyvoch napätia až o 25 % oboma smermi. Ďalej táto funkcia zabezpečí, že po výpadku elektrického prúdu alebo jeho výkyvoch nad 25 % bude program pokračovať tam, kde skončil. Ako veľmi zaujímavú funkciu môžeme spomenúť ešte krátky 15-minutový program a v neposlednom rade aj jeden z najväčších otvorov na trhu 330 cm, ktorý Vám umožní jednoduchšiu manipuláciu s bielizňou.

 

Robotický vysávač NaviBot

Samsung NaviBot (SR8855, SR8845), sebestačný a vysoko výkonný pomocník do domácnosti, je vybavený radom špičkových funkcií, ktoré z neho robia skutočného majstra vo vysávaní. Na rozdiel od doterajších robotických vysávačov disponuje Samsung NaviBot unikátnym navigačným systémom Visionary mappingTM, vďaka ktorému si robot dokáže vytvoriť mapu miestnosti, vie sa rýchlo vrátiť do dobíjacej stanice a opäť začať vysávať tam, kde skončil. Samsung NaviBot je vybavený aj praktickými 38 bezpečnostnými senzormi, ktoré zaručujú spoľahlivé a bezpečné vysávanie bez nárazov a pádov. Pomocou šiestich rôznych módov vysávania (Auto, Manual, Max, Spot, Edge, Delay Start/Daily Schedule) si môžete nastaviť aj aktivitu robota Samsung Navibot tak, ako vám najviac vyhovuje. Samsung Navibot má v sebe zabudovaný operačný systém Windows CE, rešpektuje aj virtuálne hranice, ktoré mu nastavíte. Jedinečný je aj jeho elegantný dizajn. Možno sa vám nechce veriť, ale s robotom Samsung NaviBot prichádza skutočne nová éra vysávania, ktorej výsledkom je menej práce pre vás!

 

Neprehliadnite: