Party-shot od Sony: Váš osobný fotograf!

Tlačový servis  /  15. 03. 2010, 00:00

Kto by chcel uviaznuť počas party pri fotoaparáte? Je čas, aby ste boli na záberoch tak, ako všetci ostatní, ktorí sa zabávajú. Umožní vám to dokovacia základňa Sony Party-shot, ktorá zmení fotoaparát Sony na vášho samostatného osobného fotografa. Je úplne automatická a urobí všetko za vás.

Stačí pripojiť fotoaparát, uvoľniť sa a nechať Party-shot, nech sa o všetko postará a nafotí tie najlepšie fotografie.

 

 

Jednoznačne prirodzenejšie fotky

Na rodinných akciách a stretnutiach s priateľmi nikdy nie je ľahké spraviť snímku, na ktorej by ste boli všetci. Teraz je tu úplne nová možnosť tvoriť nádherne pohodové a spontánne snímky všetkých osôb v miestnosti - vrátane vás. Nič totiž nevyzerá tak neprirodzene, ako stuhnutá póza na fotografii. Vďaka dokovacej základni Sony Party-shot s označením IPT-DS1 sa môže každý v miestnosti cítiť uvoľnene a fotoaparát diskrétne sníma usmiate tváre s neformálnym výrazom. Je to menej rušivé, ako keď stojíte v miestnosti s fotoaparátom v ruke a každému hovoríte, aby sa usmieval.

Úplne jednoduché používanie

Zariadenie IPT-DS1 Party-shot predstavuje úplne nový koncept v zábavnom fotografovaní. Stačí zasunúť fotoaparát Sony do základne Party-shot a všetko ostatné je nastavované automaticky. IPT-DS1 sleduje okolité dianie, automaticky sa otáča, nakláňa a približuje obraz, pričom inteligentne využíva všetky možnosti fotoaparátu - technológie Face Detection a Smile Shutter rozoznajú tváre a pre prirodzene komponované snímky si počkajú na úsmev každého v miestnosti. Nemusíte pohnúť ani prstom a pokojne sa venovať čomu chcete. Party-shot za vás spraví neopakovateľné fotografie, na ktorých nebude chýbať nikto.

 

Kompatibilné fotoaparáty

Dokovacia základňa Party-shot je kompatibilná s modelmi Sony Cyber-shot TX1 a WX1. TX1 je extrémne tenký a štýlový fotoparát s pozoruhodnou kvalitou obrazu a s pokročilými funkciami snímania. Pýši sa kvalitným CMOS snímačom Exmor R so 4x optickým zoomom, 3-palcovým dotykovým displejom, režim Sweep Panorama pre krásne panormatické fotky a nahrávaním HD videa. Rovnaké funkcie má tiež model WX1, ktorý je však vybavený výkonným objektívom série G pre vynikajúce širokouhlé zábery. Fotoapráty sú dostupné v rôznych farbách a ich odporúčané ceny sí 324 € (WX1) a 355 € (TX1).

 

 

Neprehliadnite: