Kariéra.sk na Národných dňoch kariéry

Tlačový servis  /  10. 03. 2010, 00:00

Internetový portál Zoznam pozýva používateľov do svojho stánku Kariera.sk na najväčší pracovný veľtrh na Slovensku - Národné dni kariéry.

Pracovný portál Karira.sk predstaví svoje novinky aj počas Národných Dní Kariéry v bratislavskej Inchebe (11. – 12.3. 2010). Pavol Balaj, výkonný riaditeľ Zoznam.sk: „Priamo v našom stánku, ktorý návštevníci nájdu v hale B0, ponúkame možnosť zistiť, ako si zvýšiť šance na pracovnom trhu prostredníctvom odborného poradenstva, odporučíme, ako si správne napísať životopis, či motivačný list a poskytneme ďalšie informácie z pracovno-právnej oblasti.

 

 

Navyše si návštevníci môžu prísť osobne vyskúšať len niekoľko dní starú novinku – videovizitku, ktorá uchádzačom o pracovné miesta ponúka zaujímavý spôsob, ako upútať potenciálneho zamestnávateľa a  zvýšiť si tak výhodu oproti iným. Návštevníci sa môžu zapojiť do súťaže s Kariérou s názvom „Job za videovzitku“, ktorú nájdu aj na vizitka.kariera.sk. V hre bude nielen práca pre portál Kariera.sk, ale aj ďalšie motivujúce ceny. V stánku Kariera.sk čakajú návštevníkov ďalšie prekvapenia a malé darčeky, stačí sa prísť presvedčiť priamo na miesto.

Neprehliadnite: