Spoločnosť IDS Scheer sa umiestnila ako líder v Magic Quadrant for Business Process Analysis Tools (BPA)

Tlačový servis  /  09. 03. 2010, 00:00

Spoločnosť IDS Scheer , líder v oblasti Business Process Management oznámila, že sa umiestnila „kvadrante lídrov“ v správe Gartner Inc. Magic Quadrant for Business Process Analysis Tools (BPA). Správa Magic Quadrant for BPA umiestňuje producentov softvéru do špecifických trhových segmentov na základe ich vízie a schopnosti túto víziu realizovať.

Podľa spoločnosti Gartner sú „lídrami firmy s preukázanou históriou v oblasti nástrojov BPA a vysokým stupňom funkčnosti alebo prieniku na trh rovnako ako víziou a investíciami. Vďaka komplexnosti svojej vízie majú dobrú pozíciu pre budúcnosť – finančné záväzky a podiel na trhu, technologické diferencovanie alebo oboje. Lídri nemusia nevyhnutne ponúkať najlepšie produkty pre každý zákaznícky projekt alebo rolu. Poskytujú však riešenia, ktoré ponúkajú relatívne nízke riziko”. 

 


“Veríme, že zaradenie našej firmy spoločnosťou Gartner do Magic Quadrant for BPA je ocenením našich produktových inovácií, výnimočných služieb, ktoré poskytujeme na celom svete a silných aliancií,” povedal Dr. Wolfram Jost, člen Executive Board zodpovedný za produktovú stratégiu a rozvoj. “Náš cieľ je naďalej dodávať najkomplexnejšie a inovatívne BPM ponuky, ktoré ovplyvňujú výkonnosť našich zákazníkov, čím im umožňujú dosiahnuť agilnosť pri nižších nákladoch a rýchlejšom raste.”


ARIS Platform spoločnosti IDS Scheer poskytuje komplex BPA nástrojov , ktoré umožňujú spoločnostiam dosiahnuť business process excellence prostredníctvom nástrojov a metód na analýzu, optimalizáciu, komunikáciu a implementáciou business procesov. Integrovaná prístup ARIS Value Engineering obsahuje modely na definovanie stratégie, identifikáciu možností na zlepšenie a riadenie procesu zmien. Vďaka preukázateľnému dodávaniu dlhodobej hodnoty v oblasti zlepšovania business procesov, transformácie business procesov a BPM Governance, je ARIS uznávaný ako líder na trhu BPA riešení od roku 1996. 

Neprehliadnite: