Novell Teaming 2 je dostupný v češtine a slovenčine

Tlačový servis  /  09. 03. 2010, 00:00

Spoločnosť Novell oznamuje dostupnosť produktu Novell Teaming 2 v českom a slovenskom jazyku. Lokalizáciu produktu pripravila spoločnosť TDP, s.r.o., dlhoročný technologický partner spoločnosti Novell.

Novell Teaming ponúka podporu spolupráce tímom na spoločných projektoch, zdieľanie zdrojov v organizácii a výmenu informácií medzi pracovníkmi. Použitie riešenia Novell Teaming pri realizácii projektov pomôže nájsť a využiť správnu kombináciu osôb, ich skúseností a informácií, ktorými disponujú. Komunikačné nástroje Novell Teaming založené na technológiách Web 2.0 umožňujú členom dislokovaných tímov komunikovať v reálnom čase a spolupracovať bez ohľadu na geografickú vzdialenosť. Spoločne môžu koordinovať a organizovať svoje činnosti a úlohy, spracovávať dokumenty a využívať ďalšie nástroje.

„Vieme, ako je lokalizované používateľské prostredie našich produktov pre českých a slovenských používateľov dôležité,“ dodáva Karel Sagl, obchodný riaditeľ Novellu pre ČR a SR. „Ďakujeme preto nášmu partnerovi, spoločnosti TDP, že sa výborne zhostila úlohy lokalizácie jedného z našich kľúčových produktov na podporu tímovej spolupráce.“


 

Dostupnosť lokalizácie Novell Teaming 2

Lokalizácia používateľského prostredia produktu Novell Teaming 2 je k dispozícii okamžite, stačí e-mailom zaslať požiadavku na adresy:

K lokalizačnému kitu bude zákazníkom v prípade záujmu poskytnutá aj podpora pri jeho nasadení.

Ďalšie informácie o produktoch Novellu pre tímovú spoluprácu sú k dispozícii na adrese:

www.novell.cz/cs/produkty/teaming-and-conferencing.

Neprehliadnite: