Satro má mierne pozmenené logo aj ponuku HD programov

Martin Tomšík  /  10. 03. 2010, 08:50

Káblový operátor Satro pristúpil k dvom zmenám. Prvou sú mierne vylepšené logá produktov, samotné korporátne si spoločnosť pozmenila taktiež, no na prvý pohľad inováciu nezaregistrujete. Novinkou je aj zaradenie programu ČT HD do programovej ponuky.

Pozmenené logá začala firma používať od prvého marca 2010. Zmena vraj súvisí s rozširovaním pokrytia v pásme 12 GHz, ktoré prebieha práve v týchto dňoch. Žiar nad Hronom, Banská Bystrica, Zvolen a Košice sú mestá, ktoré spolu s okolitými obcami budú môcť sledovať digitálnu televíziu šírenú prostredníctvom technológie MVDS. Zároveň s televíziou bude operátor ponúkať aj vysokorýchlostný internet.

Upravené logá majú byť použité v jarnej kampani spoločnosti, propagačné materiály budú zrejme šírené médiami od začiatku apríla 2010.

Do svojej digitálnej televízie zaraďuje Satro aj jeden nový kanál. Nešlo by o nič nevídané, avšak zaradenie ďalšieho kanála vo vysokom rozlíšení stojí za zmienku. Konkrétne ide ČT HD, ten má v ponuke aj spoločnosť Orange Slovensko v službe FiberTV.

 

ČT HD je zaradená do balíka Mini HD, ktorý okrem spomínanej novinky obsahuje aj STV 3 HD, Filmbox HD, HBO HD, National Geographic HD, Discovery Showcase HD, BeBe TV HD a Eurosport HD.

 

Zdroj: Satro

Neprehliadnite: