Nový eSATA/USB 2.0 kombo disk od Verbatimu s kapacitou 500 GB

Tlačový servis  /  25. 02. 2010, 00:00

Jedno zariadenie, dve integrované rozhrania: s novým prenosným kombo diskom Verbatim kombinuje výhody vysokorýchlostného napájaného eSATA rozhrania s používateľskou prívetivosťou USB disku. Tento rýchly disk v odolnom hliníkovom puzdre váži len 205 gramov a ponúka prenosovú rýchlosť až 3 Gbit/s. Nový eSATA/USB 2.0 kombo disk od Verbatimu s kapacitou 500 GB je už možné dostať v obchodoch za 106 € (odporúčaná maloobchodná cena).

 

  • Veľmi rýchle dátové prenosy cez eSATA dosahujú až 3 Gbit/s

  • Napájaný eSATA kábel eliminuje potrebu samostatného napájania

  • Odolné hliníkové puzdro

  • Obsahuje zálohovací softvér Nero BackItUp 4 Essentials

  • Kompatibilný s Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 alebo vyšší, Linux

 

Nový prenosný pevný disk od Verbatimu prináša mimoriadnu prenosovú rýchlosť na cestách. Vďaka USB 2.0 i eSATA konektivite je disk vysoko všestranný. Dáta je možné prenášať cez napájané rozhranie eSATA maximálnou rýchlosťou 3 Gbit/s, ktorá šesťnásobne prevyšuje rýchlosť USB 2.0.

 

Balenie obsahuje aj napájaný eSATA kábel, ktorý súčasne zaisťuje prenos dát a eliminuje tak potrebu samostatného napájania. Pre staršie eSATA rozhranie, ktoré nevedie elektrický prúd, nechýba ani Y-kábel vytvárajúci funkčný eSATA port kombináciou USB (napájanie) a eSATA (dáta).

 

S predinštalovaným softvérom Nero BackItUp môžu používatelia svoj malý externý disk využívať ako skvelé úložisko na zálohu všetkých dôležitých dát z PC alebo notebooku. Kombo disk je kompatibilný s operačnými systémami Windows, Mac OS a Linux. Jeho rozmery sú 130 x 80 x 17 mm, váži 205 gramov a prichádza s 24-mesačnou záručnou lehotou.

Neprehliadnite: