Využite vynímočné zostavy a uvádzacie ceny noviniek Olympus

Platená reklama  /  22. 02. 2010, 09:47

Tieto akciové ceny platia len počas týždňa s Olympusom v Megafoto. Prídte k nám do predajne, porozprávajte sa s odborníkmi z Olympus SK, vyskúšajte si niektoré nové modely a skúste si aj fotenie motorky s modelkou s ateliérovými svetlami. Jednoducho prídte k nám stráviť príjemnú a poučnú chvíľku. Kávička, pagáčiky, klobásky a minerálka je k dispozícii po celý čas.

Olympus týždeň v Megafoto od 22.2 - 25.2.2010. Rozdáme sa Vám.

Prídite v týždni od 22.2 - 25.2.2010 do priestorov predajne MegaFoto a ukážeme Vám ako robiť krajšie fotografie.
Ukážeme Vám všeko čo chcete, vysvetlíme Vám všetko čo vieme a môžete si vyskúšať všetko čo máme.
Sme pripravení zodpovedať na každú otázku, ktorá Vás posunie bližšie k lepšiemu záberu.
Čaká na Vás tím odborníkov a ponuka revolučných produktov značky Olympus, kvalitných brašní Lowepro a statívov Velbon.
Príďte sa porozprávať s odborníkom priamo z Olympus SK, ktorý bude k dispozícii počas celého týždňa.

Novinka - zrkadlovka E-600. Limitovaná séria.

Najľahšia a najmenšia digitálna zrkadlovka s vstavanou stabilizáciou obrazu na svete Olympus E-600 disponuje množstvom pokrokových technických prvkov ale aj funkciami, ktoré zjednodušujú prácu začínajúcim fotografom. Táto zrkadlovka je identická s najvyšším modelom neprofesionálnych zrkadloviek Olympus E-620, je len oklieštená o niektoré menej využívané funkcie ako napr. podsvietené tlačidlá a pod. Vďaka tomu máte možnosť získať zrkadlovku najvyššej triedy za oveľa výhodnejšiu cenu. A navyše k tejto cene dostanete teraz ešte aj exkluzívnu zľavu 50 €. Pozor ! Zrkadlovku E-600 so zľavou 50 € si môžete zakúpiť len počas týždňa Olympus a len do vypredania zásob. Aby toho nebolo málo, ako bonus sme pre Vás teraz pripravili aj výhodný balík s praktickým fotobatohom Lowepro Fastpack 100 AW (All Weather) so zľavou dokonca 60 €! Ponuka platí len počas týždňa Olympus od 22.2. do 26.2. Nepremeškajte možnosť ušetriť.

Pochválte sa fotkou nádhernej motorky s peknou modelkou - len vo štvrtok 25.2.

Nenechajte si ujsť vyvrcholenie týždňa a príďte k nám aj vo štvrtok. Môžete si v improvizovanom ateliéri odfotiť krásnu motorku aj s modelkou. Fotiť môžete vlasným fotoaparátom alebo si ho môžete od nás zapožičať (samozrejme bezplatne). Pamäťovú kartu si môžete priniesť vlastnú alebo si ju môžete u nás zakúpiť (od 8 €). Fotky si môžete zobrať so sebou ale ich využitie na komerčné účely je povolené len na základe zmluvnej dohody. Ak nemáte žiadnu skúsenosť s fotením v ateliéri resp. s ateliérovým osvetlením, tak ste práve ten človek, pre ktorého je táto akcia určená. Všetko Vám vysvetlíme a nakoniec zistíte, že to je oveľa jednoduchšie, ako to na prvý pohľad vyzerá. Príďte a okrem príjemného zážitku si odnesiete so sebou aj pekné fotky, ktorými sa budete môcť pýšiť priateľom a známym.

Využite zľavu 10% na všetky zrkadlovky a objektívy Olympus !

Len počas týždňa Olympus máte možnosť nákupu zrkadlovky a objektívov Olympus s neuveriteľnou zľavou 10% ! Ak ste uvažovali nad kúpou objektívu alebo zrkadlovky Olympus, toto je rozhodne ten správny čas.

Zľava 5% na všetky statívy Velbon

Najväčší svetový výrobca statívov pochádza z Japonska. Je to spoločnosť VELBON. Statívy VELBON majú výborné dielenské spracovanie, sú pevné, kompaktné a stabilné. Manupulácia s nimi je bezproblémová, aretačné segmenty sa ľahko ovládajú. Firma VELBON ponúka v súčasnosti tieto modely statívov: profi statívy, Sherpa pro, Sherpa, Maxi, Ultra Maxi, CX sériu, video statívy, stolové statívy, monopody a príslušenstvo. Ak rozmýšlate nad kúpov dobrého statívu, nemáte prečo váhať, správna chvíla je práve teraz. Vyberte si: Kvalitné statívy Velbon

Zľava 5% na všetky brašne a puzdra Lowepro

Greg Lowe - zakladateľ firmy a značky Lowepro. V roku 1967 vyrobil svoj prvý ruksak vo svojej garáži. Dnes je najväčším výrobcom fotobrašní na svete. Prídte si počas celého týždňa prezrieť široký sortiment brašní, puzdier a batohov Lowepro v predajni Megafoto. Práve naskladňujeme aj novinky série Pro Runner, Versapack a ďaľšie. Treaz môžete kúpiť so zľavou aj najoblúbenejšie modely ako Nova, Slingshot alebo Fastpack. Potrebujete kvalitnú brašňu ? Prišla správna chvíla. Len počas týždňa od 22.2. do 26.2. ju získate výhodnejšie.

Denne aktualizovaný priebeh akcie môžete sledovať na Facebooku.

P.S. Na akcii nebude chýbať ani vínko, pagáčiky, kávička, klobáska, minerálka, koláčiky... a najmilší predajcovia v Megafoto ;-)

 

Neprehliadnite: