HTC HD Mini POSKYTUJE SKÚSENOSŤ AKO HTC HD2 V KOmpaKtNOM DIZAJNE

Tlačový servis  /  16. 02. 2010, 00:00

Spoločnosť HTC Corporation, svetový výrobca smart telefónov, dnes predstavila HTC HD mini, telefón HTC Windows Phone, založený na technológii Sense, ktorý stavia na populárnom HTC HD2 avšak v kompaktnejšom dizajne.

„Dopyt po HTC HD2 prekročil naše očakávania a HTC HD mini napĺňa túžby niektorých zákazníkov priniesť výkon a komfort HTC HD2 v kompaktnejšom dizajne,” uviedol Peter Chou, generálny riaditeľ spoločnosti HTC Corporation. „Integrácia HTC Sense a Windows Phone v HD mini a HD2 dáva zákazníkom dodatočnú možnosť výberu pokrokového telefónu Windows Mobile, ktorý je elegantný, dobre vybavený a ľahko sa používa.”

 

Telefón HTC HD mini sa vyznačuje vysokou mierou používateľnosti spolu s jeho jedinečným a nádherným dizajnom. Jemné úchytky na skladanie telefónu sú viditeľné zvonka, pričom preukazujú vysokú úroveň majstrovstva, ktorá sa u mobilných telefónov vyskytuje len zriedka. A silný étos dizajnu pokračuje pod krytom batérie, kde jasno žltá interná štruktúra ponúka po otvorení telefónu nečakané prekvapenie.

 

Telefón HTC HD mini používa rozhranie HTC Sense predstavujúce užívateľskú skúsenosť zameriavajúcu sa na stavanie ľudí do centra tým, že robí fungovanie telefónu jednoduchším a prirodzenejším. Táto skúsenosť sa opiera o tri základné princípy, ktoré boli vyvinuté za pomoci pozorovania a načúvania tomu ako ľudia žijú a komunikujú. Tieto hlavné zásady v zmysle „Osvoj si ho, zostaň nablízku a objav nečakané“ (Make It Mine, Stay Close and Discover the Unexpected“) zostávajú naďalej kľúčové aj pre nové HTC Sense experience.

 

Podobne ako HTC HD2, aj telefón HTC HD mini pokračuje v rovnakom zameraní na ľudí, ktorí sú stredobodom komunikácie s úplnou integráciou Outlooku ako aj smart náhľadu na vašu osobnú komunikáciu. Telefón HD mini vám pomáha zostať nablízku s vašim dôležitým priateľom a kolegom tým, že poskytuje jediný náhľad kontaktu, ktorý zobrazuje individuálne komunikačné ukážky konverzácií bez ohľadu na to či šlo o hovor, sms, aktuálne informácie o statuse či email. Telefón obsahuje aj aplikáciu HTC Peep, Twitter firmy HTC na báze Windows.

 

HTC HD mini obsahuje kapacitné dotykové ovládanie na prezeranie, približovanie a zmenu veľkosti webových stránok, súborov Microsoft® Office, PDF dokumentov a obrázkov len dotykom prstu. HD mini obsahuje aj rôzne senzory vrátane senzoru blízkosti, ktorý slúži na predchádzanie nesprávnych dotykov na obrazovke, keď sa dvíha telefón na odpovedanie na telefonát alebo jeho uskutočnenie. Svetelný senzor automaticky upravuje jas displeja. S využitím svojej širokopásmovej 3G pripojiteľnosti ponúka telefón HTC HD mini tiež osobné Wi-Fi kdekoľvek pre váš počítač či iné prístroje. Telefón HD mini je možné ďalej vylepšiť tak, aby odrážal vaše potreby a štýl stiahnutím rôznych aplikácií z Windows® Marketplace pre mobily.

 

Dostupnosť

Nový telefón HTC HD mini bude široko dostupný zákazníkom na väčšine európskych a ázijských trhov začiatkom apríla.

Neprehliadnite: