Zimné olympijské hry na Sportky.sk

Tlačový servis  /  12. 02. 2010, 00:00

Internetový portál Zoznam.sk prináša najaktuálnejšie spravodajstvo z Kanady v špecializovanej sekcii Športiek - Vancouver 2010.

Športoví fanúšikovia určite ocenia obsiahlosť spravodajstva a prehľadné členenie článkov do jedenástich sekcií. Sekcie boli vyberané s prihliadnutím na disciplíny, ktoré sú reprezentované slovenským tímom. Používatelia sa tak veľmi jednoducho dostanú k informáciám, ktoré sa týkajú slovenskej reprezentácie. Tradične najvyššiu návštevnosť dosiahne sekcia venovaná hokeju, a to aj z dôvodu, že Slováci kladú obrovské nádeje do medailovej generácie hokejistov, pre ktorých ide o rozlúčkový turnaj s reprezentáciou. K lepšej informovanosti o priebehu olympiády prispejú tabuľky z mužského a ženského hokeja, ako aj prehľad získaných medailí. V sekcii Vancouver 2010 nebude chýbať ani športovec dňa a množstvo zaujímavých fotografií.

Okrem novej sekcie predstavujú Športky ešte jednu novinku, ktorá poteší majiteľov iPhonov. Ide v poradí o druhú aplikáciu od Zoznamu, ktorú je možné bezplatne si stiahnuť zo štandardného rozhrania Apple Store. Podobne, ako v prípade Topiek je tak obsah športového portálu prístupný rýchlo a články sú zobrazované v prehľadnom rozlíšení s pohodlným prístupom k informáciám. Nová aplikácia je interaktívnejšia. Používatelia si svoje rozhranie môžu prispôsobovať podľa osobných predstáv, tzn. primárne si môžu nastaviť zobrazovanie tých sekcií, ktoré považujú za najzaujímavejšie. Ďalšou novinkou je možnosť prezerania a zapájania sa do diskusií. Optimalizáciou prešli aj galérie fotografií. Pavol Balaj, výkonný riaditeľ Zoznam.sk: „Športky v iPhone predstavujú pre používateľov okamžitý prístup k najnovším správam zo športu, vrátane výsledkov. Verím, že si používatelia obľúbia využívanie nových interaktívnych prvkov. Naše aktivity v tejto oblasti kopírujú vývoj využívania internetu na mobiloch. Z terajšieho skôr "doplnkového" (kontrola mailov, IM, operatívne dohladovanie informácií), na viac "desktopové" - využívanie internetu v mobiloch štýlom charakteristickým pre stolné a prenosné počítače, čo zvýši význam optimalizácie celého spektra ďalších typov produktov.“

Neprehliadnite: