S novým telefónom od LG ukážete, čo ste skutočne zač

Tlačový servis  /  11. 02. 2010, 00:00

Časy jednotvárnych a nudne vyzerajúcich telefónov sú nenávratne preč. LG predstavuje novinku GD510 POP, ktorá svojmu majiteľovi umožní zadarmo vytvoriť jedinečný dizajn pre svoj telefón. Priamo v balení sa totiž okrem samotného telefónu nachádza aj kupón na objednanie vlastného skinu (polepu zadného krytu telefónu). LG ponúka možnosť vybrať si zo širokej ponuky už vytvorených štýlov alebo si navrhnúť vlastný dizajn polepu, aký nemá v širokom okolí nikto iný.

Kupón na odber vlastného skinu telefónu obsahuje každé balenie. Návrhy možno vytvoriť a objednať na internetových stránkach www.mujpop.cz, kde je taktiež umiestnená galéria už vytvorených návrhov. Všetci tak majú možnosť ukázať svojmu okoliu prostredníctvom zvoleného vizuálu svoju jedinečnú osobnosť.

 

Ďalšou výhodou telefónu LG GD510 POP sú jeho rozmery. Je totiž len o trochu väčší ako bežná kreditná karta, čo z neho robí jeden z najmenších telefónov s celodotykovou obrazovkou na trhu, a to pri zachovaní intuitívneho ovládania a širokej ponuky funkcií pre komunikáciu a multimédiá.

LG POP ponúka bohatú výbavu, v ktorej nechýba napríklad 3Mpix. fotoaparát, TFT WQVGA displej s uhlopriečkou tri palce alebo pokročilý prehrávač hudby (MP3, AAC atď.) a videa (napríklad MPEG4). Predovšetkým mladí ľudia ocenia špeciálnu aplikáciu pre sociálne siete Twitter a Facebook, vďaka ktorým môžu byť v neustálom kontakte so svojimi priateľmi.

Telefón je tiež šetrný k životnému prostrediu. Ako náhle totiž akumulátor dosiahne maximálnu úroveň kapacity energie, telefón vydá zvukový signál a na displeji zobrazí výzvu na vypojenie nabíjačky z elektrickej siete, čím dochádza k úspore elektrickej energie. Ďalším prínosom pre prírodu je skutočnosť, že balenie prístroja je vyrobené z recyklovaného papiera a na jeho potlač boli použité farby na báze sóje.

Neprehliadnite: