Spoločnosť TEMPEST opäť pripravila zaujímavé podujatie pre svojich klientov

Tlačový servis  /  04. 02. 2004, 00:00

V stredu 27. januára 2010 spoločnosť TEMPEST pripravila pre svojich zákazníkov a obchodných partnerov večer s Janom Krausom a zaujímavými hosťami. O tom, že podujatie sa bude niesť v znamení zábavy a pohody, napovedala už pozvánka vo forme ponožiek a sloganu „Prezujte sa do pohody“.

Po otvorení podujatia v divadle Heineken Tower Stage privítal vyše 300-členné obecenstvo Peter Krásny, generálny riaditeľ TEMPEST-u. Poďakoval hosťom za úspešný rok 2009, v ktorom podľa predbežných výsledkov TEMPEST dosiahol rekordné tržby. Po príhovore bavil hostí svojou talkshow Jan Kraus spolu s bubeníkom Martinom Valihorom, herečkou Petrou Polnišovou a hudobníkom Davidom Kollerom. Talkshow ukončili najväčšie hity Davida Kollera, ktoré odohral s unikátnym zoskupením inštrumentalistov na čele s Martinom Valihorom.

 

V rámci podujatia si mohli účastníci zakúpiť umelecké predmety vyrobené žiakmi zo Spojenej školy internátnej pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou a sluchovým postihnutím v Bratislave. Vyzbieranú sumu spoločnosť TEMPEST zdvojnásobila, čím čiastka určená pre školu prekročila sumu 4 000 eur.

Neprehliadnite: