Špeciálne funbooky vypredané v rekordnom čase

Tlačový servis  /  03. 02. 2010, 00:00

Začiatkom novembra 2009 prinieslo Fun rádio a spoločnosť Microsoft Slovakia v rámci špeciálnej spolupráce limitovanú edíciu 777 funbookov – vybraných typov notebookov značiek ASUS a Acer s operačným systémom Windows 7. Funbooky, prispôsobené špeciálnymi systémovými zvukmi, desktopovým obrázkom, špeciálnou „fun“ verziou prehliadača Internet Explorer 8 a atraktívnou nálepkou „Ja som Fun rádio“, boli dostupné v predajniach siete Shark Computers a vypredali sa v mimoriadne krátkom čase 6 týždňov.

Úspech funbookov je založený na originálnom spojení zaujímavého hardvéru, flexibilného a prispôsobiteľného softvéru a silnej komunity poslucháčov Fun rádia. „Z pohľadu Fun rádia je viac ako zaujímavé „prehovoriť“ na poslucháčov a potenciálnych poslucháčov aj z ich notebookov. Kombinácia vtipných systémových zvukov nahratých Adelou a Sajfom, špeciálnej verzie prehliadača, „fun“ tapiet a nového Windows 7, bola pre poslucháčov veľmi lákavá. Fun rádio je inovatívne a táto forma spolupráce priniesla nové možnosti prepojenia. Značka Fun rádio tak dáva opäť niečo viac,“ hodnotí úspech akcie Miriam Kittler, riaditeľka obchodu Fun rádia.

 

 

Krátky čas, v ktorom sa funbooky vypredali, prekvapil aj Martina Kosorina, riaditeľa spoločnosti Shark Computers: „Pre súčasný trh nie je veľmi obvyklé, aby sa takéto množstvo prispôsobených notebookov vypredalo v priebehu niekoľkých týždňov. Spojenie kreativity a aktuálnych trendov však vyvolalo u zákazníkov veľký ohlas a o akcii podobného charakteru budeme pravdepodobne uvažovať aj v budúcnosti.“

„Spolupráca s Fun rádiom na funbookoch dokázala, že Windows 7 je operačný systém, ktorý je možné ľahko prispôsobiť potrebám rôznych typov užívateľov a podporiť tak komunity. Táto cesta spájania silných značiek s mimoriadnymi bonusmi sa zdá byť výhodná pre spotrebiteľov, preto v nej chceme pokračovať aj v budúcnosti ,“ hovorí Peter Kmoško, marketingový a PR manažér spoločnosti Microsoft Slovakia.

Neprehliadnite: