Sony WALKMAN A845: Najtenší velikán zvuku a obrazu

Tlačový servis  /  02. 02. 2010, 00:00

Extrémne štíhly WALKMAN Sony A845 má hrúbku len 7,2 mm. Čo ubrali vývojári Sony na rozmeroch, to pridali na výbave: WALKMAN sa pýši rozmerným a jasným 7,1 cm (2,8”) OLED displejom a top zvuk “dirigujú“ digitálny zosilňovač S-Master Digital Amplifier a technológia Digital Clear Audio.

Až 98% okolitého hluku odstráni digitálna eliminácia v slúchadlách a vďaka novému režimu Battery Care zvládne Sony A845 29 hodín hudby a 9 hodín videa. Video si pomocou kábla pohodlne pustíte aj na TV.

Menej je viac

Video MP3 prehrávač WALKMAN A845 Sony s hrúbkou len 7,2 mm a hmotnosťou 62 g (bez slúchadiel) sa pohodlne zmestí do zadného vrecka či batoha a je dôkazom toho, že menej môže byť niekedy naozaj viac.

 

Prednému panelu prehrávača dominuje veľký 7,1 cm (2,8”) OLED displej so s vysokým jasom. Displej poskytne špičkové farby, vysoký kontrastný pomer, široký pozorovací uhol a rýchly čas odozvy, čo je zárukou skvelých zážitkov pri sledovaní filmov stiahnutých z on-line obchodov, videoklipov y YouTube či vašich fotiek. Nový režim zobrazenia Scene Scroll umožní rýchle prehliadanie a vyhľadávanie dlhších video záznamov, ktoré sa zobrazia vo forme série miniatúr. Ak túžite po ešte väčšom obraze, pokojne Pripojte WALKMAN A845 k TV prijímaču voliteľným výstupným A/V káblom (WMC-NWV10) a užite si video záznamy na veľkoformátovej obrazovke.

Líši sa kvalitou

Tak ako sa dá pri značke Sony predpokladať, WALKMAN A845 sa od iných MP3 prehrávačov odlišuje vysokou audio kvalitou. Technológia digitálneho zosilňovača S-Master Digital Amplifier zabezpečuje výrazný a realistický zvuk s minimálnym skreslením. Vďaka technológii S-Master, ktorú využívajú Hi-Fi produkty a systémy domáceho kina Sony, sa ocitnete priamo uprostred štúdia či koncertnej sály a budete si tak môcť vychutnať krištáľovo čistý zvuk.

 

Reprodukciu ďalej vylepšujú technológie Clear Audio od spoločnosti Sony, ktoré zabezpečujú, že zvuk bude dynamický a detailný. Režim Clear Stereo eliminuje vzájomné rušenie ľavého a pravého kanála a funkcia Clear Bass má na starosti reprodukciu výrazného nízkofrekvenčného zvuku bez rušivých skreslení. Technológia DSEE Sound Enhancement navyše zabezpečuje nerušenú a presnú reprodukciu vysokých frekvencií.

Nič, len hudba

K top výbave patrí funkcia eliminácie okolitého hluku (Digital Noise Canceling), ktorá odstraňuje pomocou zdokonalených procesov na zisťovanie a filtrovanie externých zvukov cca 98,0% okolitého hluku. Vďaka trom profilom ju špecifikujete podľa toho, či ste v lietadle, vlaku, aute alebo v práci.

 

Import audio, video, obrazových súborov je rýchly vďaka známemu systému drag-and-drop. Prehrávač podporuje širokú paletu najpopulárnejších audio a video formátov, vrátane súborov s riadenou ochranou autorských práv WMA a WMV.

 

WALKMAN® A845 vám umožní na jedno nabitie batérie počúvať hudbu až 29 hodín. Výdrž batérie pri prehrávaní video záznamu je 9 hodín – čo je postačujúce na nerušenú zábavu aj počas tých najdlhších ciest. K dispozícii je aj nová voliteľná funkcia Battery Care, ktorá optimalizuje celkový stav a kondíciu batérií.

 

Video MP3 prehrávač WALKMAN NWZ-A845 s kapacitou 16 GB bude dostupný na Slovensku od marca 2010 v cene 220€.

Neprehliadnite: