Program Daňové priznania opäť v kurze

Tlačový servis  /  18. 01. 2010, 00:00

Znova je tu obdobie, kedy medzi často vyhľadávané slová na internete určite patrí aj „daňové priznanie“. Mnohí živnostníci a podnikatelia už netrpezlivo čakajú na zverejnenie nových tlačív, aby si mohli splniť svoje zákonné povinnosti. Rýchlo a jednoducho tak môžu urobiť aj vďaka bezplatnému programu Daňové priznania od spoločnosti KROS a.s., ktorá do programu zapracovala aktuálne tlačivá za rok 2009.

Daňové priznania je bezplatný a voľne dostupný program, ktorý slúži na vyplnenie daňového priznania k dani z príjmov FO typu A a B, ktoré podávajú daňovníci podľa typov príjmov a daňového priznania z motorových vozidiel. Všetky strany daňového priznania i potvrdenie o jeho odovzdaní a záverečný výpis je možné z programu vytlačiť na tlačiarni. Potom ich stačí len podpísať a odovzdať na príslušnom daňovom úrade. Takéto daňové priznanie je daňovým úradom plne akceptované a má váhu originálneho tlačiva.

Program Daňové priznania obsahuje aktuálne tlačivá za rok 2009, ktoré sa po prvýkrát vypĺňajú v €. Používateľovi umožňuje spracovať 10 priznaní dpfo typu A, 10 priznaní dpfo typu B a 2 priznania k dani z motorových vozidiel za každý kraj.

Vďaka tomuto bezplatnému programu podnikatelia nemusia zháňať a kupovať tlačivá daňových priznaní a neskôr sa trápiť s tým, ako ich bezchybne vypísať. Jednou z oceňovaných výhod programu je práve možnosť editácie a opätovnej tlače priznania. V roku 2009 sa o jeho kvalitách presvedčilo viac ako 25 000 používateľov.

Program je možné bezplatne stiahnuť na www.kros.sk/danovepriznania

Neprehliadnite: