Samsung predstavuje nové Blu-ray domáce kiná

Tlačový servis  /  15. 01. 2010, 00:00

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca na trhu a uznávaný inovátor v oblasti spotrebnej elektroniky, predstavila v rámci veľtrhu CES 2010 svoju novú generáciu Blu-ray systémov domáceho kina: model HT-C6730W, ktorý na veľtrhu CES získal cenu „Best of Innovations“ pre rok 2010, model HT-C7530W a HT-C6500.

Všetky tri modely prichádzajú s novým dizajnom v štýle „retro“ s reproduktormi bez krycej mriežky a sú vybavené novou, poslucháčov podmaňujúcou, technológiou Crystal Amplifier.

 

Domáce kiná spoločnosti Samsung majú po prvýkrát prístup k modernizovanej službe Internet@TV obsahujúcej funkciu Samsung Apps. Tá ponúka spotrebiteľom rozšírený a prehľadný zoznam obsahov a aplikácií poskytovaných poprednými poskytovateľmi – to všetko v spojení s novou, rýchlejšou a flexibilnejšou platformou spoločnosti Samsung. Široká škála aplikácií sa zameriava na oblasti, ako video, informácie, životný štýl alebo šport. Medzi poskytovateľov obsahu patria AccuWeather, AP News, Blockbuster, eBay, Fashion TV, Netflix, Picasa, Pandora, Travel Channel, Twitter, USA Today, Vudu a YouTube. Modely HT-C6730W a HT-C6500 budú okrem toho podporovať Wi-Fi pripojenie a model HT-C7530W bude podporovať Wi-Fi pripojenie prostredníctvom priloženého bezdrôtového adaptéru.

 

Všetky nové modely podporujú pripojenie prostredníctvom technológie DLNA, ktorá umožňuje zdieľanie obsahu s ďalšími elektronickými zariadeniami v sieti.

 

Samsung HT-C6730W: prístroj vyznamenaný na veľtrhu CES cenou „Best of Innovations“ pre rok 2010

Model HT-C6730W bol vyvinutý pre tých najnáročnejších fanúšikov domáceho kina. Je to najvýkonnejší audiosystém v ponuke spoločnosti Samsung, ktorý ponúka realistický 7.1 kanálový zvuk, vďaka ktorému sa diváci môžu úplne ponoriť do prebiehajúceho deja. Systém obsahuje vstavaný procesor na spracovanie digitálneho signálu (DSP), ktorý umožňuje vytvoriť realistickú ilúziu vertikálne rozlíšeného priestorového zvuku. Prístroj je schopný prehrávať v 1080p rozlíšení ako Blu-ray disky, tak aj štandardné DVD a podporuje zvukové formáty s vysokým rozlíšením vrátane Dolby Digital Plus™, Dolby TrueHD™ a DTS-HD Master Audio. Súčasťou systému je osem reproduktorov: širokopásmový reproduktor pre stredový kanál, veľký subwoofer, dva stojanové reproduktory a štyri reproduktory na vytváranie priestorového zvuku, vrátane bezdrôtových zadných satelitných reproduktorov.

 

HT-C6730W sa vyrába v tmavočiernej farbe s vysokým leskom, ktorý mu dodáva dotyk elegancie zodpovedajúci kvalite zvuku.

 

Samsung HT-C7530W: dokonalá rovnováha medzi dizajnom a výkonom

V prípade modelu HT-C7530W s výkonom 800 W sa dostáva dizajn systémov domáceho kina na celkom novú úroveň. Prístroj sa môže pochváliť prírodou inšpirovaným Crystal TV dizajnom, ktorý vhodne doplní súčasné moderné interiéry a zároveň bude ladiť so štýlovými HDTV Samsung. Skôr než špičkové audiozariadenie pripomína prístroj luxusný kus nábytku, pretože telo receiveru je vybavené textúrou pripomínajúcou žilkovanie dreva a je zasadené do luxusného priesvitného materiálu. 5.1 kanálový systém sa skladá z dvoch stĺpových a dvoch satelitných reproduktorov, dvoch bezdrôtových zadných reproduktorov, centrálnej jednotky a aktívneho subwooferu.

 

Samsung HT-C6500: impozantné funkcie v malom balení

HT-C6500 s výkonom 1000 W je schopný vytvoriť dokonalú ilúziu domáceho kina v malých priestoroch. Systém podporuje pripojenie prostredníctvom Wi-Fi, obsahuje 1 GB vstavanú pamäť, ponúka 5.1 kanálový priestorový zvuk a pokročilé funkcie automatickej kalibrácie zvuku – to všetko v malom kompaktnom prístroji, ktorý nerobí kompromisy, pokiaľ ide o kvalitu obrazu a zvuku.

Neprehliadnite: