HP získalo ocenenie STAR za inovatívne služby v zákazníckej podpore

Tlačový servis  /  13. 01. 2010, 00:00

Spoločnosť HP získala ocenenie Fall 2009 STAR Award za vynikajúce služby v oblasti podpory udeľované organizáciou Technology Services Industry Association (TSIA).

HP si vyslúžilo ocenenie v kategórii Service Excellence in Innovative Support za svoje dlhodobé inovácie v oblasti technológií, procesov a tiež za tím, ktorý sa venuje poskytovaniu čo najkvalitnejšej zákazníckej podpory. Toto ocenenie prevzali zástupcovia spoločnosti HP na konferencii Technology Services World v Las Vegas na konci minulého roka.

„Inovatívne podporné programy a technológie pomáhajú spoločnosti HP lepšie a novými spôsobmi komunikovať so zákazníkmi, viac rozumieť ich potrebám a poskytovať im všestrannú podporu,“ povedala Tara Bunch, viceprezidentka HP Global Customer Support Operations. „Ocenenie Fall 2009 STAR Award je pre nás veľkou odmenou i zadosťučinením.“

Ocenenie Fall 2009 STAR Award v kategórii Service Excellence in Innovative Support sa udeľuje spoločnosti, ktorá si najviac osvojila inovácie v personálnej politike, procesoch a technológiách zvyšujúcich produktivitu zamestnancov, úroveň služieb a celkovú spokojnosť zákazníkov. Ocenená spoločnosť tiež musí vedieť predchádzať možným problémom a efektívne zvládať viac činností prostredníctvom neasistovaných kanálov.

„Ocenenia STAR sú uznávané ako jedny z najvyšších v oblasti organizácie služieb a podpory,“ povedal Stephen Smith, riaditeľ pre financie a informatiku firmy TSIA. „Týmto ocenením vyslovili odborníci z celého sveta spoločnosti HP uznanie za poskytovanie podpory na svetovej úrovni a zaradili ju tak medzi najlepšie firmy v odvetví.“

Ocenenia STAR sú udeľované od roku 1990 technologickým spoločnostiam, ktoré vykazujú mimoriadne prevádzkové podmienky, inovácie a ponuky v oblasti služieb.

Produkty HP sú podporované oceňovanými programami záručných i pozáručných služieb HP Total Care. Medzi možnosti online podpory HP patria fóra podpory pre zákazníkov bezplatne ponúkané užívateľské online lekcie, zvláštny videokanál venovaný podpore, PC Tune-up Center a novo navrhnutý web HP Customer Care. Profesionáli z centier podpory HP sú navyše nepretržite k dispozícii na telefóne.

Neprehliadnite: