Slováci nevedia zarábať

Tlačový servis  /  05. 01. 2010, 00:00

Obchodná platforma Aukro.sk, líder v oblasti on-line aukcií na Slovensku, ponúka svojím používateľom ojedinelú možnosť spolupodieľať sa na zárobkoch z jej úspešných obchodov.

„Slováci nevedia zarábať!“ tvrdia zástupcovia Aukro.sk. Vysloviť takúto kontroverznú vetu v čase krízy sa odváži málokto. V období, keď je každá pracovná príležitosť cennejšia než kúsok zlata, môže takýto výrok vyznieť naozaj provokatívne. Podstatné však je, čo ním chce jeho autor povedať. V tomto prípade chce poukázať práve na to, že možnosť, ako si jednoduchým spôsobom vylepšiť konto, je na dosah – a to už niekoľko mesiacov. Alebo Slováci peniaze naozaj nepotrebujú?

 

 

Spoločnosť Aukro, ktorá prevádzkuje najväčšiu slovenskú on-line aukčnú sieň, poskytuje svojim klientom prostredníctvom Partnerského programu možnosť spolupodieľať sa na zárobkoch z jej úspešných obchodov. Spoločnosť tak nadviazala na celosvetový trend získavania nových návštevníkov a užívateľov prostredníctvom partnerov, ktorí sa registrujú v tzv. „Affiliate programe“.


Návod je veľmi jednoduchý. Stačí ak si ako registrovaný užívateľ Aukro.sk umiestnite na svojej webovej stránke reklamný banner, vyhľadávací panel či textový odkaz. Akonáhle návštevník webu na odkaz klikne a zaregistruje sa, stáva sa Vaším doporučeným užívateľom. Za jeho registráciu a aktiváciu účtu vám Aukro prizná odmenu 7 EUR (210,882 SKK), čo je v slovenskom online priestore ojedinelá ponuka. Tam sa však odmeňovanie nekončí. Počas celého nasledujúceho roka Vás Aukro ako pôvodného užívateľa odmení bonusom vo výške 50% z každej sumy, ktorú nový užívateľ v prospech Aukra uhradí. Šancu, akú neponúka žiaden iný portál na Slovensku, by bola škoda nevyužiť.
 

Stať sa partnerom Aukro.sk je teda naozaj ľahké. V prvom rade je potrebné byť registrovaným používateľom Aukro.sk s plne aktivovaným účtom a vlastniť www stránky (napríklad aj facebook-ové konto). V dobe, kedy má veľa ľudí vlastný blog, nie je nič jednoduchšie. Všetky ostatné potrebné informácie sa dozviete na stránke http://www.aukro.sk/ap/. A už nikto o vás nepovie, že neviete zarábať!

Neprehliadnite: